>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Pytanie dotyczące wypłaty z expekt

moneymach 10

moneymach

Użytkownik
Witam. Grałem na expekt, ostatnio złożyłem zakład live koszykówki. Obstawiona drużyna przegrywała już wysoko w dogrywce, co mnie zdenerwowało, więc postanowiłem zamknąć konto na stałe. Oczywiście potem okazało się, że &#39;moja&#39; drużyna wygrała, a więc wygrałem zakład. Teraz chciałbym żeby wygrana kwota została wypłacona. I odpisano mi, że mam pokazać wyciąg z konta bankowego. Czy może być to internetowy przelew?
Z góry dzięki za pomoc

moneymach 10

moneymach

Użytkownik
Jak najbardziej konto jest na mnie, pieniądze wpłacałem przez przelewy24. Poprosili o wyciąg konta bankowego, ale nie wiem czy mogę zrobić po prostu screena z przelewu jakiegoś czy to nie wystarczy.

t0mson 639

t0mson

Forum VIP
Jak najbardziej konto jest na mnie, pieniądze wpłacałem przez przelewy24. Poprosili o wyciąg konta bankowego, ale nie wiem czy mogę zrobić po prostu screena z przelewu jakiegoś czy to nie wystarczy.
Wyślij sobie w pdfie potwierdzenie z konta bankowego. Jak to zrobić ? Zaloguj się do swojego konta wejdź w historie przelewów i sobie wyślij jakieś potwierdzenie na swojego meila , potem zapisz na dysk i wyślij do bukmachera i po kłopocie.

Otrzymane punkty reputacji: +11
Do góry Bottom