>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pytanie dotyczące bonusa

K 0

koro

Użytkownik
Wpłaciłem dzisiaj 40 zeta z bonusem mam 80 rozumiem że do obrotu mam 240 a na koncie mam napisane 80 więc gdy postawie te 80 to następne kupony będą na kreche

dj-kriss 0

dj-kriss

Użytkownik
Nie specjalnie cię rozumie. Jeśli skorzystasz z bonusu, to aby wypłacić kasę musisz obrócić kwotę 3*80zł, czyli tak jak napisałeś 240zł.

K 0

koro

Użytkownik
no dobra ale na moim koncie jest 80 a nie 240 np wykorzystuje 80 na koncie 0 i co dalej będe mógł obstawiać z zerowym kontem.

nikifor 402

nikifor

Forum VIP
Musisz postawic w sumie w kuponach (obojętnie czy po złotówce, czy za 80) na kwotę 240 zł. Jeśli to zrobisz, możesz wypłacic. Jeśli przegrasz to nic nie musisz obracac bo i czym jak stan konta będzie 0,00?

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Wpłaciłem dzisiaj 40 zeta z bonusem mam 80 rozumiem że do obrotu mam 240 a na koncie mam napisane 80 więc gdy postawie te 80 to następne kupony będą na kreche
Jeżeli będziesz chciał wypłacić dopiero 240 zł obrotu , czyli musisz zagrać za te 80 zł tyle razy aby obrócić na 240 zł . A nic nie będziesz grał na kreche to jest zabezpieczenie bukmachera że wpłacisz a potem wyplacisz i stracą te 40 zł. Rozumiesz ? Musisz obrócić a jeżeli przegrasz całe 80 zł to nic im nie będziesz winny.

Do góry Bottom