>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pytanie dot. metod gry

I 0

inision

Użytkownik
Witam, ja z racji tego, że nie znam się zbyt dobrze na sporcie, wysyłając swoje kupony korzystam tylko i wyłącznie z typów z działu vip typy oraz typy dnia. Ale dużo tego jest i czasem trudno ocenić który typ jest bardziej prawdopodobny;p Mój plan jest taki a by grać za drobne kwoty obstawiając 4-5 zdarzeń na jednym kuponie ako, po łącznym kursie około 8-10.
Co o tym myślicie? Czy jest to dobry pomysł? Wszelkie pomysły, wskazówki itp. mile widziane: )

Pozdrawiam

leooo90 5

leooo90

Użytkownik
Radze Ci grać kurs ako 2,00 - 2,30 do odpowiednio przeanalizowanymi zdarzeniami i zeby nie bylo wiecej niz 3 mecze za np. 1Ozl. Wygrywasz 20zl i znowu stawiasz cała wygrana po takim samym kursie i wygrywasz 40 zl.

Szukanie zdarzeń na siłe nie ma sensu, lepie poczekać dzień, dwa. Najlepiej analizuj jedną ligę, i nią graj a uwierz mi efekty bedą.

Kiedyś też grałem za 2-3zl kupon a do wygrania 100zl lub wiecej ale sensu to nie ma. Najważniejsze to analiza i przemyślane stawkowanie ;)

Pozdrawiam ;)

leooo90 5

leooo90

Użytkownik
tylko single! najlepiej powyżej 1,50. Rynek jest potężny, jest z czego wybierać
Jak najbardziej ???? tylko jeszcze sprawda czy u buków naziemnych czy internetowych, bo jednak 12% podatku u naziemnych robi swoje.

9adrian2 37

9adrian2

Użytkownik
Radze Ci grać kurs ako 2,00 - 2,30 do odpowiednio przeanalizowanymi zdarzeniami i zeby nie bylo wiecej niz 3 mecze za np. 1Ozl. Wygrywasz 20zl i znowu stawiasz cała wygrana po takim samym kursie i wygrywasz 40 zl.
Stawkowanie kompletnie bez sensu. Grając vabank nigdy nie wygrasz w miarę &quot;dobrych&quot; pieniędzy - więc nie pisz bzdur.

Polecam granie systemem, np. 3z4 4z5 itp. Wtedy nawet jak Ci nie wejdzie jakieś spotkanie, to i tak wygrywasz. Przy odpowiednio dobranych i przeanalizowanych zdarzeniach naprawdę można wygrywać w ten sposób. Ja także pobieram typy z tego forum, jednak sam je jeszcze analizuje, aby się upewnić czy warto zagrać.

leooo90 5

leooo90

Użytkownik
Stawkowanie kompletnie bez sensu. Grając vabank nigdy nie wygrasz w miarę &quot;dobrych&quot; pieniędzy - więc nie pisz bzdur.
Chyba mnie nie zrozumiałeś albo nie chciałeś zrozumieć. Po pierwsze brając ako/singiel z kursem 2,30 za 10j wygrywamy 20j. Chcesz to zostawiasz całą wygraną, za połowe obstawiasz albo idziesz do baru na mecz i masz na piwka. Każdy obstawia za tyle ile zechce.

Chodzi mi tylko i wyłącznie o to ze nie ma najmniejszego sensu grać po pieć zdarzeń na kuponie (chyba ze chodzi o system to co innego), i patrzeć że jak postawimy 2zl to mozemy wygrać 200zl. wcześniej z Krakowa do Warszawy pociągiem pojedziemy w 1,5h niż pójdziesz po wygraną do buka.

Do góry Bottom