>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pytanie do experta

S 0

sztajmes

Użytkownik
Witam,

Zalozylam konto na stronie expekt.com i mam pytanie. Konto jest na moje dane, lecz pieniadze zostaly wyslane z konta mojego brata. W tytule przelewu jest login i numer mojego konta. Mam nadzieje ze nie bedzie z tego powodu zadnych problemow z pozniejszym wyplaceniem pieniedzy itd. poniewaz doszly mnie sluchy, ze moga mi zablokowac konto, jezeli bede chciala wyplacic. I jeszcze jedno pytanie, o co chodzi z ta prowizja? czy przy kazdym wybieraniu pieniedzy trzeba zaplacic 60zł prowizji?

Z gory dziekuje
Pozdrawiam

antykac 0

antykac

Użytkownik
niema prowizji przy wypacie trzeba przed numerem konta wpisac chyba PL i niema prowizji . co do wpaty to wszystko ok tylko wyplacic musisz na swoje konto

vader 2,8K

vader

Forum VIP
niema prowizji przy wypacie trzeba przed numerem konta wpisac chyba PL i niema prowizji . co do wpaty to wszystko ok tylko wyplacic musisz na swoje konto
Dokładnie tak jak pisze kolega.
Musisz wpisać przed numer konta bankowego PL
Jeśli nie wpiszesz tego to Oni traktują to jako wypłatę poza kraje Unii Europejskiej i naliczają prowizję.
Zgapiłeś się trochę... bo 60 zł piechotą nie chodzi.
Następnym razem poprzedź numer konta oznaczeniem PL i będzie OK :spokodfhgfh:

P 0

poull2

Użytkownik
pisz do suppora maile, to zawsze moze ich podgonic, zawsze przepraszaja za czas oczekiwania kretyni ???? Nie martw sie pieniádze dojdá napewno. Ja czekalem 5 dni. Mogá zazyczyc sobie wyslania skanu to wyslij bedzie jeszcze szybciej

Do góry Bottom