>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pytanie do doświadczonych graczy...

G 0

gerard

Użytkownik
Gram od niedawna u mojego pierwszego buka, który ma zasadniczą wadę, podaje kursy dla gry z podpórką (np. 1x) dopiero na kilka godzin przed meczem, co uniemożliwia granie akumulatorów z podpórką uwzględniających dzień nastepny.

Np. Chcę postawić zakład wielokrotny na zwycięstwo lub remis zespołu, który gra dzisiaj i remis lub zwyciestwo druzyny mającej swój mecz jutro, jest to nimożliwie bo na jutrzejszy mecz szczegółowe kursy podawane sa dopiero przed jego rozpoczęciem.

Mam pytanie do doświadczonych graczy: Czy tak jest wszędzie? Jeżeli nie , jakie buka polecacie? Z góry dzięki.

fabregas 498

fabregas

Forum VIP
Witam,
napisze tak, każdy bukmacher internetowy wystawia kursy kiedy chce i jakie chce i np zaczyna od tych podstawowych typu 1x2 i over/under i z czasem uzupełnia oferte bo więcej ludzi zagra czystą &quot;1&quot; niż kombinuje z &quot;podpórkami&quot;. Nie wiem czy jest tak wszędzie, na pewno Bwin wystawia kursy bardzo szybko np, hokejowa oferta na wtorek (06.10.) była już gotowa co najmniej od 14:00 a Unibet chyba sie za to nawet nie zaczynał zabierać ???? Nie napisaleś gdzie grasz ale dla mnie najlepszym bukmacherem jest Bwin ofc. Jeśli chcesz zmienić bukmachera to przejrzyj forum, to kilkaset stron informacji, co, jak, po co i dlaczego akurat &quot;tutaj&quot;. ????
Pozdrawiam

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Witam , Na początek polecam ci bukmachera Bet-at-home ciekawa promocja łatwy i przyjemny w obsłudze , Jeżeli jesteś już w miarę ogarnięty w sprawach bukmacherki polecam Bet365 lub Bwin bardzo korzystna oferta jednak pamiętaj aby omijać zakłady live.

G 0

gerard

Użytkownik
Dzięki za wszystkie odpowiedzi, rzeczywiście nie jest tak wszędzie, a wręcz
jest zgoła odmiennie.

Buk o którym pisałem to Betclick, wydaje mi się, że wyróżniającym go
elementem jest atrakcyjny interfejs graficzny i przjrzystość przezntowanego
na stronie materiału. Jednak pod względem oferty wyraznie odstaje od
innych.

Przejrzałem ofertę innych buków z uwzględnieniem Waszych sugestii i coś
niecoś sobie wybrałem :-D

Dzięki.