>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Pytanie co zrobić gdy chcę załozyć 2 konto u tego samego buk

M 32

mad2655

Użytkownik
Witam,
mam taki problem , że kiedys gdy byłem niepełnoletni zakładałem konta u bukmacherów na rodzicow i oczywiscie nie było z tym zadnego problemu. W razie wypłaty na ich konto itd. Teraz gdy jestem pełnoletni i mam zamiar załozyc sobie konto w banku pojawia się moj problem, poniewaz u wielu bukmacherow mam już konta na rodziców i teraz gdy chciałbym powiedzmy w takim betsafe/bwin/expekt załozyc konto na siebie czy da rade ? Oczywiscie rozumiem to że nie korzystałbym z bonusów dla nowych itd ale nie w tym rzecz. Poprostu żeby mieć konto na siebie i móc do siebie na konto wyplacac ew. wygrane. Czy wystarczyloby napisanie do supportu o zamkniecie tamtego konta i tyle ? Może ktoś miał taki problem i co tu zrobić. A nie chce do rodzicow wypłacac nadal bo nie muszą wiedziec ile mi sie udaje ugrac poza tym nie chce zawracać im głowy. Jak ktoś wie co należałoby zrobić prosze o odp.

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Możesz normalnie założyć na siebie konto, nie musisz nic pisać do supportu. Oczywiście tak jak piszesz nie możesz tylko korzystać z bonusów dla nowych które oferują poszczególni bukmacherzy.
Jesteś już na tyle długo na forum że potrafisz używać opcji Szukaj Więc następnym razem skorzystaj z tej opcji zanim założysz kolejny temat.

M 32

mad2655

Użytkownik
nastepnym razem poszukam , sory za zbedny smietnik.
Ale skoro już załozyłem ten temat to czy to samo ip oraz ten sam adres zamieszkania/zameldowania nie bedzie przeszkadzał bukmacherowi ? chce byc na 100% pewny żebym później nie miał takiej niespodzianki że chce wyplacic kase a tu nici i konto zamkniete za złamany regulamin.
Mam jeszcze pytanie odbiegające od tematu , mam bon ukash o wartosci 150 Euro i teraz mam problem jak go by go tu zamienic w normalna kase. Wplata do jakiegos buka i wypłata nie wiem czy przejdzie bo w wielu trzeba pierw zagrac za tą kase, a jakoś nie specjalnie chcialbym ryzykować.
Z góry dzięki za odp.

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Wpłać na Bwin, tam obroty po kursach 1,01 choć nie wiem czy wpłatę nawet trzeba obracać. Bylebyś nie zarejestrował się z linku promocyjnego bo Ci bonus doda, reszta łatwa i przyjemna.
Powodzenia ;)

A 861

amigo007

Użytkownik
Każda wpłata w bwin musi być przynajmniej 1 raz obrócona. Może być kurs 1,01 także bez pewnego ryzyka się nie obędzie. Jakiś czas temu w betclic można było zlecać wypłaty bez obrotu, ale ostatnio zaczęli cofać takie wypłaty. Także bez ryzyka raczej nie da rady. A wolno wiedzieć skąd masz ten kod? Jeśli nie chcesz podawać tego publicznie to odpowiedz na PW.

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Jakie ryzyko? Wiesz gdzie złapiesz kurs @1,01?
Choćby teraz w Bazylei, Federer prowadzi w gemie 40-0 i masz tyle na jego utrzymanie, więc z pewnością nie jest to &#39;ryzyko&#39;
Albo nie wiem, Barca strzela gola i masz już gotowca.

M 32

mad2655

Użytkownik
skoro już załozyłem jeden temat to może ktoś mi udzieli pomocy.
dokładnie chodzi mi routing number oraz BIC. ;)
//ok juz wszystko wiem.
do usuniecia.

Do góry Bottom