>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Pytanie co do wypłat z bukmachera internetowego

korton 6

korton

Użytkownik
Witam chcialbym sie zapytac czy jest mozliwosc wyplaty (w jakims buku) do kotna internetowego jakim np jest moneybokers czy paypal ale chodzi mi oto ze da sie wyplacic do takiego konto jezeli nigdy z niego nie byly robione jakies przelewy poprostu konto jest tylko do wyplaty pieniedzy z buka

S 1

szkot80

Użytkownik
Najlepiej przelać z MB do buka minimalną kwotę , a później tam wypłacać . Niestety tak jak kolega wyżej pisał , bez wcześniejszych wpłat nie da rady wypłacać na MB

S 1,1K

slukasz123

Użytkownik
Witam chcialbym sie zapytac czy jest mozliwosc wyplaty (w jakims buku) do kotna internetowego jakim np jest moneybokers czy paypal ale chodzi mi oto ze da sie wyplacic do takiego konto jezeli nigdy z niego nie byly robione jakies przelewy poprostu konto jest tylko do wyplaty pieniedzy z buka

Betclic to jedyny buk u ktorego takie cos przejdzie np wplacisz przez p24 a mozesz wyplacic moneybookers oczywiscie nie pytaj sie czy mozesz bo powiedza ci ze nie mozesz....

korton 6

korton

Użytkownik
Betclic to jedyny buk u ktorego takie cos przejdzie np wplacisz przez p24 a mozesz wyplacic moneybookers oczywiscie nie pytaj sie czy mozesz bo powiedza ci ze nie mozesz....
nawet jezeli konto na MB nie bylo nigdy uzywane mozna wyplacic ?

waska 131

waska

Użytkownik
Słuchaj jeśli jeszcze nie masz zweryfikowanego konta moneybookers to możesz śmiało wypłacać z buka i wpłacać na buka, ale dopóki nie zweyfikujesz to nie wypłacisz tych pieniedzy z mb. Na 100% masz jeszcze na expekt ta opcje że jak wpłacisz przez bank to możesz pózniej na mb wypłacić , ja sam często tak robie na tym buku , mam nadzieje ze pomogłem pozdro

Do góry Bottom