0 kalipawel Użytkownik Wrzesień 2, 2006 #1 Siema mam taie pytanie : wczoraj (piątek) wplacilem kase na moje konto BAH . Wplacalem kase z multibanku (bank internetowy) . Czy kasa dojdzie dzisiaj (sobota) czy dopiero w poniedzialek ?
Siema mam taie pytanie : wczoraj (piątek) wplacilem kase na moje konto BAH . Wplacalem kase z multibanku (bank internetowy) . Czy kasa dojdzie dzisiaj (sobota) czy dopiero w poniedzialek ?
3 bigpapi Użytkownik Wrzesień 2, 2006 #2 To zalezy tylko od Twojego banku, a nie od buka jak wplacilesz wczoraj popoludniu, raczej nie dojdzie
To zalezy tylko od Twojego banku, a nie od buka jak wplacilesz wczoraj popoludniu, raczej nie dojdzie
0 bananeq Forum VIP Wrzesień 2, 2006 #7 Wpłacałem ze zwykłego banku Śląskiego. Nie przez internet, tylko normalnie przelewem.
0 kalipawel Użytkownik Wrzesień 2, 2006 #9 Kurde szkoda ;/ Bo dzisiaj jest ciekawa oferta w Pilki Noznej ???? Ale wyslalem jeszcze maila do supportu z zapytaniem ;d
Kurde szkoda ;/ Bo dzisiaj jest ciekawa oferta w Pilki Noznej ???? Ale wyslalem jeszcze maila do supportu z zapytaniem ;d
29K al_capone Gangster Wrzesień 2, 2006 #10 Nie rób sobie czatu w tym temacie :zy3ou: Dostałeś odpowiedź?! Więc zamykam