>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Info Pytania, propozycje, zgłaszanie błędów

psotnick 1,1M

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
W tym temacie możecie zadawać pytania, zgłaszać propozycje, niezgodności czy wątpliwości na temat konkursu.

Moderatorzy postarają się rozwiać wasze wątpliwości w możliwie najkrótszym czasie.

Zanim jednak zgłosisz jakikolwiek problem zapoznaj się najpierw z Regulaminem konkursu, bo najprawdopodobniej tam znajduje się odpowiedź na Twoje pytanie !

Nie masz konta w Betclic? Załóż je klikając w baner
i zagraj swój pierwszy kupon całkowicie bez ryzyka z naszym kodem: FORUMVIP

IMG_9399.jpeg

D 218,9K

dawinczo1999

Użytkownik
Ostatnio zmieniony przez psotnick:
vsky 104,6K

vsky

Użytkownik
Typ za czwartek powinien być plus. Hidding 3 razy zrobił powyżej 100. https://www.wst.tv/match-centre/879846de-1e8e-4bda-a8bf-7350542b26ec
Post automatycznie złączony:

A poza tym jak mam typować dwa typy w jeden dzień, jak bywa tak że w jednym dniu jest dopiero jeden mecz nowy a reszta stare które już typowałem wcześniej?
Możesz na przykład w ogóle nie typować, jeżeli masz z tym jakiś problem i nie umiesz czytać regulaminu :)))
W takiej sytuacji drugi typ podajesz z tego samego meczu trwającego, tylko dodajesz aktualny stan, tzn. wynik.

K 223,7K

kamila365

Użytkownik
Możesz na przykład w ogóle nie typować, jeżeli masz z tym jakiś problem i nie umiesz czytać regulaminu :)))
W takiej sytuacji drugi typ podajesz z tego samego meczu trwającego, tylko dodajesz aktualny stan, tzn. wynik.
Zabawne to nie było co jest w regulaminie rozumie,tylko chodzi mi o to czy można w jednym temacie na dany dzień podać 2 oddzielne posty po jednym meczu razem dwa rozumiesz.....

Zabawne to nie było co jest w regulaminie rozumie,tylko chodzi mi o to czy można w jednym temacie na dany dzień podać 2 oddzielne posty po jednym meczu razem dwa rozumiesz.....
Mam oddany wczoraj 1 psy na 1 mecz,później drugi na inny,niewiem czy ten drugi będzie zaliczony,bo jak nie to ten mecz będzie dokończony dzisiaj i wyrazie czego mogę go postawić dzisiaj jeżeli wczorajszy nie będzie rozliczony.

Mam oddany wczoraj 1 post na 1 mecz,później drugi na inny,niewiem czy ten drugi będzie zaliczony,bo jak nie to ten mecz będzie dokończony dzisiaj i wyrazie czego mogę go postawić dzisiaj jeżeli wczorajszy nie będzie rozliczony.

Ostatnia edycja:
djkruko 146,3K

djkruko

Użytkownik
Już widziałem w danym dniu że typ 1 lub 2. A pytałem dlatego, bo myślałem że przez to jest 0, bo typ miałem trafiony

psotnick 1,1M

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
Czy 2 oddzielne po 1 typie zaliczają się,bo w regulaminie nie mogę tego znaleźć,
Można, byle to jakoś zaznaczyć w drugim poscie, że to druga część czy coś. Czasem buki nie spieszą się z kursami, więc nawet nie ma innego wyjścia.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +202
psotnick 1,1M

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
Typ za czwartek powinien być plus. Hidding 3 razy zrobił powyżej 100. https://www.wst.tv/match-centre/879846de-1e8e-4bda-a8bf-7350542b26ec

A poza tym jak mam typować dwa typy w jeden dzień, jak bywa tak że w jednym dniu jest dopiero jeden mecz nowy a reszta stare które już typowałem wcześniej?
Nie, typ za czwartek jest dobrze rozliczony. Higgins zrobił 2 brejki 100+ (brejk to ilość punktów zdobyta przy jednym podejściu do stołu, a wygrac frejma można na kilka podejść)
Poniżej screen z linku który podałeś, tam jest na to nawet osobna rubryka na brejki 50+ w tym oczywiście te powyżej 100. Zaznaczyłem ja na czerwono żeby nie było wątpliwości.

ScreenShot01933.jpg

Co do drugiej sprawy, to jest to uwzględnione w Regulaminie.

▶ WAŻNE !!! W związku z tym, że zdecydowana większość meczy będzie rozgrywana na przestrzeni co najmniej 2 dni, to dopuszczalne jest typowanie również meczów wznowionych następnego dnia, pod warunkiem, że wcześniej ten mecz nie był typowany przez danego konkursowicza, a także obowiązkowym i wyraźnym zaznaczeniem wyniku z jakim gracze przystępują do następnej sesji.

Przykładowo: Jeśli np. mecz Robertson - Higgins rozpocznie się w poniedziałek, 24.04 o godzinie 15:30 i jego dokończenie będzie planowane na wtorek, 25.04 na godzinę 11 to jeśli wcześniej nie typowałem tego meczu, to można - oczywiście jeżeli będzie taka oferta w bukmacherze - typować ten pojedynek po kursach wystawionych na drugą sesję. W takich wypadkach w nawiasie proszę wyraźnie zaznaczyć wynik po wcześniejszej sesji, tak jak zaznaczono na czerwono w poniższym przykładzie:

#1 25.04 - 15:30
Mecz: Higgins - Robertson (wynik meczu 6-2)
Typ: Higgins
Kurs: 1.80
Buk: Betclic

maer 583,2K

maer

Typer A-League
psotnick psotnick a finał snookera nie zaczyna się 04.05.2025 o godzinie 14:00 bo założyłeś tylko temat na poniedziałek na 05.05?

Otrzymane punkty reputacji: +1417
psotnick 1,1M

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
psotnick psotnick a finał snookera nie zaczyna się 04.05.2025 o godzinie 14:00 bo założyłeś tylko temat na poniedziałek na 05.05?
Oba dni finałowe były ustawione do odpalenia, tylko ten na niedzielę ustawił się na start 31 maja, nie wiem jak. Dlatego odpalił się tylko poniedziałek.
Dzięki Waldi1979 Waldi1979 za poprawkę.

Otrzymane punkty reputacji: +1417
Do góry Bottom