pokerzysta
Użytkownik
VIP wyrobione w jakimś okresie czasu czy obojętnie kiedy?Wpisowe 10VIP
VIP wyrobione w jakimś okresie czasu czy obojętnie kiedy?Wpisowe 10VIP
http://forum.bukmacherskie.com/showpost.php?p=862130&postcount=5Hasło będzie najprawdopodobniej rozesłane na PW na ok. 3 min przed startem bądź umieszczone tutaj w podforum Ligi pokerowej.
Różne są taktyki i może niektórzy lubią grać na "'przetrzymanie" :jezora: Jak ktoś nie ma czasu to nie gra - proste ????Moim zdaniem jak mamy 10 turnieju to nie wszystkie powinnismy wliczac do punktacji generalnej tylko np 7-8 w ktorych gracz zodbyl najwiecej ilosc punktow juz tlumacze dlaczego.
Nie kazdy ma czas grac zawsze, a chyba oto chodzi zeby wygrala osona ktora dobrze gra w pokera, a nie ta ktora ma ciagle czas.
po 2 taki system punktacji prowadzi do tego ze bardzo oplacalne jest czekania(gra tak jakby na so) az odpadna inni gracze(system punktowania tylko najlepszych wynikow w pewnym sesnie by to zmienil) Oczywiscie zasada ze trzeba zagrac w conajmniej 3 turniejach BI nie zostalaby przy uwzglednieniu mojej propozycji naruszona.
Pozdrawiam
On zupełnie o czym innym pisał ????To jak będzie z tym sposobem naliczania? Bo ten co 1 punkt to jest bez sensu.
Taki paradoks:
Tury z wpisowym, które wymagają tego, żeby włożyć jakąś kasę są 4x mniej punktowane.
W poprzednim turze zagrało 43 osoby, więc zwycięzca dostał 43+5
dzisiaj z wpisowym zagrało 12 - nawet licząc to 3kroć więcej to i tak mniej punktów.
Dlatego pomysł xradzix jest dobry - stała liczba punktów dla np top 9
Że ty cały czas masz czas grac to nie znaczy ze wszyscy maja czas grac we wszystkich turkach (7 turkow by bylo w sam raz ???? )a ja mam inne zdanie, nagroda koncowa jest za udzial w lidze czyli we wszystkich turkach i tak powinno byc
a nie ze komus sie uda wygrac 3 turnieje gddzie rozegral tylko 3 turki i wygra hajs
kasa jak dla mnie jest dla tych ktorzy graja we wszystkich turkach