>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Fortuna bonus

pytania początkującego

L 0

luk89

Użytkownik
Witam wszystkich. Na początku chciałbym zaznaczyć, że nigdy wcześniej nie obstawiałem meczów u internetowych bukmacherów także jestem trochę zielony. Zdążyłem już założyć konto w bah&#39;u, ale trafiłem tutaj i znalazłem trochę negatywnych opinii na jego temat. Daję sobie z nim spokój, ale teraz mam dylemat: gdzie zacząć grać ???? ?
Zastanawiam się nad Ekspekt i Bet365. Obstawiać planuję mecze piłki kopanej, czasem siatkówka po 1-3 mecze na kupon. Byłem za Betem (te 2 stówki na początek mnie skusiły ???? ), ale gdzieś tu na forum spotkałem się z historią gdzie były problemy z wypłatą kasy. Co radzicie? Może jeszcze coś innego niż to nad czym się zastanawiam?
Drugim problemem jaki mam jest to, w jaki sposób przesłać pieniądze. Najbardziej interesowałoby mnie przesłanie z konta bankowego bezpośrednio na moje konto u bukmachera, ale widziałem że niektórzy odradzają przelew. Dlaczego?
Pozdrawiam

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Witam ;)
Przed założeniem kolejnego tematu używamy opcji Szukaj
Jeśli masz wątpliwości którego bukmachera wybrać to szukaj tutaj
Bukmacherzy Internetowi
lub tutaj
Najlepszy bukmacher internetowy

Jeśli chodzi o płatności to zapraszam tutaj Płatności Online

Od siebie jako bukmachera mogę polecić Bet365 lub Betsafe jeśli masz zamiar grać siatkówkę. Piłka jest w każdym więc z tym nie będzie problemu. Kursy w obu bukach są nieporównywalnie wyższe niż w BAH-u i na to bym głównie zwracał uwagę.
Powodzenia ;)

Otrzymane punkty reputacji: +1
L 0

luk89

Użytkownik
Dowiedziałem się dzięki opcji szukaj że Bet365 (na niego się zdecydowałem) nie jest do końca legalny. Do tej pory myślałem że ustawa hazardowa nie dotyczy typowania wyników. Jak to jest z tą legalnością? Czy miał ktoś jakieś problemy z tym? Przejrzałem temat o ustawie hazardowej, wiem że jako że jesteśmy w UE nasze prawo jest pod prawem unijnym teoretycznie ta ustawa nie powinna istnieć. Ale jednak została podpisana. I co z przesłaniem kasy do swojego konta u bukmachera? Jak wcześniej wspomniałem chciałbym przesłać pieniądze przelewem, tylko że z nów powraca problem legalności. Proszę o pomoc, bo nie do końca wiem jak to jest z tą ustawą.

Do góry Bottom