>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pytania początkującego użytkownika BetClic

M 0

marce28

Użytkownik
Witam,
Pytanie pierwsze. Założyłem w zeszłym tygodniu na swoim domowym komputerze (Neostrada) konto w Betclic. Wpłaciłem 200zł, chcąc skorzystać z ich oferty promocyjnej cashback. Dzień później będąc u brata, zalogowałem się na swoje konto chcąc postawić jakiś kupon, ale zdałem sobie sprawę już po fakcie, że loguję się z innego komputera i wylogowałem się, nie grając żadnego kupony - jedynie przejrzałem ofertę. Wiem, że brat nigdy nie grał u żadnego buka, nie tworzył żadnych kont, nie korzystał z żadnych bonusów (on się na tym nie zna i jego to nie interesuje) więc teoretycznie jego adres IP jest czysty jeżeli chodzi o jakieś tematy wykorzystywania bonusów czy tworzenie multikont. Pytanie jest jednak takie, czy logując się z innego IP, niż tego &#39;jedynego&#39; domowego spaliłem już swoje konto jeżeli chodzi o ten bonus? Support BetClic na chacie i w mailach twierdzi, że każde logowanie z innego IP grozi utratą bonusu, ale niby na chwilę obecną przysługuję mi ta promocja. Obawiam jednak, że tak tylko mnie zachęcają a de facto zweryfikują to dopiero gdy zajdzie taka potrzeba.
Pytanie drugie jest takie, jak w ogóle wygląda sprawa grając u buka np. BetClic czy Expekt, z Neostrady. Słyszałem coś kiedyś, że Neostrada ma zmienne IP. Nie wiem jak to wygląda w praktyce, bo nigdy mnie to nie interesowało, nie znam się na tym kompletnie. Czy to &#39;zmienne IP&#39; też może być problemem dla Buka i mogą wykorzystać to przeciwko mnie?
Pytanie trzecie. Czy lepiej najpierw przed graniem zweryfikować swoje konto, aby było zweryfikowane aby później łatwiej było wypłacić kasę. Czy to kompletnie bez znaczenia?
Pytanie ostatnie na przyszłość. Czy grając w BetClic aby uciąć wszelkie podejrzenie o nieuczciwość mogę grać tylko z domowego kompa na którym stworzyłem konto. Czy mogę grać na mieście z urządzeń mobilnych (telefon/tablet/komputer z wifi przez telefon). Czy to też grozi jakimiś blokadami konta/wypłat?

mistrzpawel 501

mistrzpawel

Użytkownik
99% dostawców w Polsce na chwilę obecną oferuje zmienne ip.
Te zapisy u buków na temat ip to archaizmy i nie ma się co nimi przejmować.
Te regulaminy były robione 10 lat temu jak większość osób posiadało stałe ip ale czasy się zmieniły wiele nowych hostów zostało podłączonych do internetu wiec adresów ip brakuje i dostawcy z tego powodu oferują zmienne ip. Dodam jeszcze że nigdy w żadnej firmie bukmacherskiej nie miałem problemów dlatego że logowałem się z różnych adresów ip w pewnych odstępach czasu.
Jakbyś był zalogowany z dwóch adresów ip naraz to firma może podejrzewać że ktoś włamał ci się na konto i je zablokować ze względów bezpieczeństwa.

Do góry Bottom