>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pytania początkującego co do bwina

typer82 0

typer82

Użytkownik
Witam. W najbliższym czasie chciałbym sobie założyc konto na bwinie na jednego z rodziców. Mam parę pytań: - czy konto na bwin jest bezpłatne,
- czy przychodzą jakieś listy do domu, jeśli tak to co jaki okres
- czy jest to wypłacalny bukmacher
- czy pierwszą wpłate na konto można wykonac poprzez przekaz na konto bankowe w poczcie,
- czy na wypłacanie pieniążków trzeba długo czekac
z góry dziękuje za odpowiedzi, pozdrawiam! ????

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Nie dlaczego na rodziców... Albo nie chce wiedzieć :|
- konto bezpłatne (powiedzmy),
- nic nie przychodzi do domu,
- wypłacalny... W końcu na koszulkach ich firmę reklamuje Real Madryt, AC Milan...
- można na poczcie dokonać przelewu bankowego
- zależy jaka metoda. Konto bankowe 3-4 dni robocze.
Polecam poczytać w tym dziale. Zapewne byś znalazł odpowiedzi na Twoje pytania.

D 0

darecki44

Użytkownik
- wypłacalny... W końcu na koszulkach ich firmę reklamuje Real Madryt, AC Milan...

no i co z tego??
mnie oczukali na 6000pln i nie wiem co ma wspolnego to z tym ze sie reklamuja na koszulkach klubow. Zlodzieje i tyle.

vader 2,8K

vader

Forum VIP
no i co z tego??
mnie oczukali na 6000pln i nie wiem co ma wspolnego to z tym ze sie reklamuja na koszulkach klubow. Zlodzieje i tyle.
Nawet jeśli Ciebie oszukali to czy oznacza, że bukmacher jest niewypłacalny?
Niewypłacalny buk to taki który jednej osobie na tysiąc wypłaci kasę. A nie jednej na tysiąc nie wypłaci...
A co do Twojej sprawy którą opisałeś. Jestem ciekawy jak poszedłeś do adwokata czy w ogóle ogarniał temat bukmacherstwa w internecie...

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Uważam, że mając na uwadze 4 czy 6 tyś. złotych lepiej byłoby zamiast pójście do adwokata, który ma mgliste pojęcie o bukmacherstwie i wszystkim co z tym związane, byś zaczął szukać sam pomocy w necie...

D 0

darecki44

Użytkownik
wlasnie to robie, adwokat nie wzial na razie zadnej kasy od mnie bo jak sam stwierdzil musi sie zorientowac wiec co mi zalezy... ja do niego poszedlem zeby zorientować sie jak ta sprawa wyglada w jego ocenie. Z pieniedzmi sie praktycznie pożegnałem bo do sadu na gibraltarze sprawy nie oddam jedyna nadzieja ze znajdzie sie jakas instytucja ktora zlapie bwina za jaja i kaze oddac kase

Do góry Bottom