>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pytania od totalnie zielonych w bukmacherstwie

R 0

ryan91180

Użytkownik
Witam, jak widać w tytule jestem całkiem niezorientowany w zakładach i prosiłbym o kilka porad i wyjaśnień.
Z Dniem dzisiejszym narodziła się u mnie chęć spróbowania swoich sił w zakładach sportowych drogą internetową. Z tego co już zdążyłem się dowiedzieć. Muszę założyć konto na jakimś internetowym portfelu, no i oczywiście stronce jakiegoś Bukmachera. Powiedzmy że zdecyduję się na Moneybookers i Expekt ( Jeśli ktoś odradza chciałbym wiedzieć dlaczego ). I tu moje pytanie czy jest jakaś możliwość przetestowania pierwszych zakładów bez wkładania gotówki. Czy po prostu od razu jestem zmuszony postawić pewną kwotę i działać na własną rękę. Z góry dzięki za odp.

msjr 0

msjr

Użytkownik
w bet-at-home mozesz zalogowac sie jako gosc i sprobowac zrobic zaklad. MAsz ta jakas wirtualna gotowke. Jednak najlepszym sposobem jest jednak po prostu stworzyc sobie zaklad na kartce przed monitorem

F 0

fruwak

Użytkownik
wiekszosc bukow nie przyznaje bonusika gdy wplacasz pieniazki przez moneybookers - wiecej dowiesz sie przy regulaminie promo ale radzilbym na to zwrocic uwage

Do góry Bottom