Barnet-Brentford
Typ-1
Kurs-9
Typ dodatkowy-10
Kurs-3.15
Dzisiaj odbędzie się 1 mecz Pucharu FA,18 drużyna
Championship jedzie do Barnet,drużyny 3 klasy niżej czyli
National League.Już sama różnica klas pokazuje kto tu jest faworytem,choć ja uważam że w pucharach dzieją się różne dziwne rzeczy i można poszukać tu niespodzianki.
Barnet rozegrał juz 3 mecze w pucharze,eliminując po drodze takie drużyny jak Bristol Rovers,Sockport czy ostatnie Sheffield Utd która zajmuje 3 miejsce w
Championship.Uważam że to jest już jakiś wyczyn i rozumując logicznie to skoro wygrali z 3 drużyną to i mogą pokonać 18-tą.
Może goście odpuszczą sobie ten puchar,bo chyba ważniejsza jest liga,a w sumie walka o utrzymanie się w niej.
I jeszcze jedno,zauważyłem duże rozbieżności w kursach u buków naziemnych,chyba sami nie wiedzą jak ustawić te kursy. Totomix 6-1.55,
Fortuna 8.9-1.38,Milenim 6.65-1.45 a u mnie w Niemczech jest 9-1.35.
Ja coś czuje na nosa że gospodarze to wygrają,choć może po dogrywce,zagram 2 kupony,na WYGRANĄ Barenet a 2 z podpórką.
Coś tu śmierdzi,1.35 na gości i aż 9 na gospodarzy?
Ja to odbieram tak że buki dali tak wysoki kurs na Barnet żeby nikt nie wątpił że nie mają szans na wygraną a z kolei na gości tyle żeby typerzy dołożyli sobie takiego Zonka do kuponu na podniesienie ako.Tak to ja widzą,może ktoś cos dopowie,są tu typerzy co lepiej ogarniają tą ligę.
Powodzenia,typ kierowany do ludzi lubiących ryzyko np. kolega
qowalsky6 ?[/QUOTE
Tutaj nie ma dogrywki. W przypadku remisu jest powtórka meczu.