>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Puchar Świata w siatkówce kobiet - Japonia 2015

Status
Zamknięty.
christopher48 2K

christopher48

Forum VIP
Puchar Świata w siatkówce kobiet - Japonia 2015

Data: 22. sierpnia - 6. września 2015

Miejsce: Japonia (Tokio, Sendai, Nagoja, Matsumoto, Okayama, Komaki)

Oficjalna strona: http://worldcup.2015.women.fivb.com/en

Wikipedia: https://en.wikipedia.org/wiki/2015_FIVB_Volleyball_Women&amp;#39;s_World_Cup

Zasady ustalania kolejności (Źródło: https://en.wikipedia.org/wiki/2015_FIVB_Volleyball_Women&amp;#39;s_World_Cup#Pool_standing_procedure):

1. Number of matches won.
2. Match points.
3. Sets ratio.
4. Points ratio.
5. Result of the last match between the tied teams.

Match won 3–0 or 3–1: 3 match points for the winner, 0 match points for the loser.
Match won 3–2: 2 match points for the winner, 1 match point for the loser.

Reprezentacje, które uplasują się na dwóch czołowych miejscach w Pucharze Świata, zakwalifikują się do Igrzysk Olimpijskich w Rio de Janeiro.

Reprezentacje:

Japonia ---&gt; http://worldcup.2015.women.fivb.com/en/competition/teams/jpn-japan
USA ---&gt; http://worldcup.2015.women.fivb.com/en/competition/teams/usa-usa
Kenia ---&gt; http://worldcup.2015.women.fivb.com/en/competition/teams/ken-kenya
Algieria ---&gt; http://worldcup.2015.women.fivb.com/en/competition/teams/alg-algeria
Dominikana ---&gt; http://worldcup.2015.women.fivb.com/en/competition/teams/dom-dominican-republic
Kuba ---&gt; http://worldcup.2015.women.fivb.com/en/competition/teams/cub-cuba
Chiny ---&gt; http://worldcup.2015.women.fivb.com/en/competition/teams/chn-china
Korea Płd. ---&gt; http://worldcup.2015.women.fivb.com/en/competition/teams/kor-korea
Rosja ---&gt; http://worldcup.2015.women.fivb.com/en/competition/teams/rus-russia
Serbia ---&gt; http://worldcup.2015.women.fivb.com/en/competition/teams/srb-serbia
Argentyna ---&gt; http://worldcup.2015.women.fivb.com/en/competition/teams/arg-argentina
Peru ---&gt; http://worldcup.2015.women.fivb.com/en/competition/teams/per-peru

Zapraszam do dyskusji i pisania analiz

dawidbarca 6,2K

dawidbarca

Użytkownik
Na start PŚ 3 świetnie wyglądające typy:
Dominikana +17.5 (1.92) ⛔
USA (1.07) ✅
Chiny (1.35) ✅
Marathonbet

Linia na Rosjanki absurdalna, niebywale wysoka. Nie wiem skąd buki ją wytrzasnęły, ale takie coś to można na rezerwową reprezentację Dominikany a nie na tą która zagra w PŚ. Nie ma w kadrze De la Cruz, ale jest Mumbru, czy Rivera, więc zawodniczki niebanalne. Rosja to mocna drużyna, ale absolutnie do pokonania, często szwankuje przyjecie a jak Obmochaeva nie ma dnia to są kompletnie w dup.ie. Jednym słowem linia nie wiem skąd wzięta.
USA i Chinki to dla mnie pewniaki. USA czysta formalność, Koreanki nie mają prawa zagrozić, powinno być 1.01. Chinki nie po to odpuszczały turniej finałowy WGP, żeby tutaj przegrywać z Serbkami, chyba nie ma na to szans, Lang Ping wyszlifowała forme swoich gwiazd do maksimum i o to się nie boje.

Otrzymane punkty reputacji: +2
kamil1989 963

kamil1989

Użytkownik
Dla mnie Rosjanki są razem z Chinkami i USA faworytkami tego turnieju. Wraca Kosheleva, w WGP grały naprawdę dobrze. Dominikanki są w tym sezonie tragiczne. Widziałem je m.in. w turnieju w Montreux gdzie grały prawie pełnym składem. Nie grała tylko De La Cruz. Przyjęcie w tym zespole nie istnieje i nie zdziwi mnie wysoko wygrany któryś z setów przez Rosjanki. Handi wystawione prawidłowo i jeśli grać to tylko w stronę Rosjanek moim zdaniem.
Nie rozumiem faworyzowania Kubanek w meczu z Kenią. Mistrzynie Afryki są spokojnie w stanie tutaj powalczyć. Wygrały dywizję 3 WGP w finale pokonując Peru, które stawiam wyżej niż Kubę. Kuba to głównie Vargas, jak się zatnie, a w WGP miała różne momenty to Kubanki mogą mieć problem bo Kenijki na siatce wyglądają dobrze.
Kenia +1,5 seta 3,20 unibet ⛔ 3-1 szkoda bo zarówno w 1 jak i w 2 secie miały Kenijki swoje szanse
Algieria przyjechała do Japonii bardzo młodym składem. Nie ma bodajże żadnej siatkarki która grała w WGP. Peru niestety też nie w pełnym składzie. Brakuje głównie Leyvy. Jest jednak kilka zawodniczek z podstawowego składu, które z tym zestawieniem Algierii powinno sobie łatwo poradzić.
under 123,5 pkt. 3,55 unibet ✅

Otrzymane punkty reputacji: +28
strasznik 2,6K

strasznik

Użytkownik
Nie rozumiem faworyzowania Kubanek w meczu z Kenią. Mistrzynie Afryki są spokojnie w stanie tutaj powalczyć. Wygrały dywizję 3 WGP w finale pokonując Peru, które stawiam wyżej niż Kubę. Kuba to głównie Vargas, jak się zatnie, a w WGP miała różne momenty to Kubanki mogą mieć problem bo Kenijki na siatce wyglądają dobrze.
Kenia +1,5 seta 3,20 Unibet
W pełni się z tym zgadzam i próbuję coś takiego.

Kuba-Kenia
Powyżej 156,5 1.83 bet365
✅

Kubanki bardzo młody skład, najstarsza zawodniczka ma tam 23 lata, sporo błędów własnych i dużo przestojów w grze.
Widzę, że nie ma w składzie przyjmującej Linares.
Kenijki nawet niezłe wyniki w tym roku, na pewno są bardziej doświadczone, umiejętności pewnie nieco mniejsze, jeśli dobrze widzę to nie ma w składzie środkowej Khadambi.
Wydaje mi się, że z takim przeciwnikiem jak Kuba są w stanie powalczyć o jakiegoś seta, więc ewentualnie +2,5 też może być ciekawą opcją.

Otrzymane punkty reputacji: +15
redwitz 6,6K

redwitz

Forum VIP
USA i Chinki to dla mnie pewniaki. USA czysta formalność, Koreanki nie mają prawa zagrozić, powinno być 1.01. Chinki nie po to odpuszczały turniej finałowy WGP, żeby tutaj przegrywać z Serbkami, chyba nie ma na to szans, Lang Ping wyszlifowała forme swoich gwiazd do maksimum i o to się nie boje.
Według mnie USA na 100% zajmie miejsce premiowane awansem na IO w Rio. Mają kompletny zespół i trzeba też powiedzieć, że system gry bardzo zbliżony do męskiego (komplement).

Chinki mocno postawiły na PŚ, ale warto wspomnieć, że w składzie nie ma kapitan zespołu Ruoqi Hui, która była naprawdę ważnym elementem w tej układance. Czytałem, że miała jakieś problemy zdrowotne (coś z sercem z tego co kojarze) i w Japonii jej nie ma.
Tak czy inaczej Lang Ping ma to fajnie poukładane. Poszczególne zawodniczki przy niej robią naprawdę spore postępy. Zastępstwo dla Ruoqi Hui na pewno się znajdzie. Na Serbki wystarczyło, zobaczymy jak będzie w kolejnych spotkaniach.

Powalczą jeszcze Rosjanki i Japonki.
Serbki dzisiaj przegrały ważny mecz z Chinkami i z tych wymienionych zespołów maja największe problemy z regularnością.

Rosjanki są niedoceniane i to mocno. Zagrały bardzo dobre Final Six w WGP, gdzie przydarzył im się zwyczajnie słabszy dzień z rezerwami Chinek.
Postępy jakie robi ten zespół są jednak widoczne. Mam nadzieję, że Marichev na stałe postawi na Kosianenko na rozegraniu, bo ta dziewczyna naprawdę ciekawie prowadzi grę. Zwrócił ktoś uwagę jak Rosjanki popełniają mało błędów własnych? Jest Obmochaeva, może w kolejnych meczach zagra Kosheleva. Powalczą o awans.

Dlaczego wrzucam do tego grona Japonki? To zespół nieobliczalny i strasznie niewygodny. Warunkiem jest jednak forma. Jak nie są w najwyższej formie to nawet u siebie nic nie zdziałają, bo zwyczajnie ten ich system gry nie będzie funkcjonował. A nie mają za bardzo czym nadrobić. Jak są w formie to naprawdę momentami grają kosmos. Zobaczymy co pokażą tym razem.

Pierwszy dzień dla mnie taki trochę poglądowy. W kolejnych dniach coś tam będę podrzucać.

strasznik 2,6K

strasznik

Użytkownik
Japonia-Rosja
Powyżej 174,5 1.83 bet365
✅
Krótko.
Fajna linia, spokojnie do zrobienia w 4 setach.
Oba zespoły pierwsze mecze wygrały po 3-0, rywale słabi, więc ciężko jakieś wnioski wysuwać.
Japonki dobrze wyglądały na zagrywce, w ataku i tradycyjnie w odbiorze i obronie.
Rosjanki na niezłej skuteczności, dobry mecz Obmoczajewej.
Nie gra się łatwo z Japonkami, potrafią zmęczyć rywala swoją grą.
Typ trochę na czuja ale jakoś tak mi się podoba taka linia, 4 sety dość realne według mnie.

Otrzymane punkty reputacji: +7
redwitz 6,6K

redwitz

Forum VIP
Na razie trochę mało materiału, więc ze stawkami nie ma co szaleć.

Argentyna - Kuba​

Argentyna przegrała 0:3 z Japonią i nie była w stanie nawiązać walki. Były zrywy, momenty równej gry, ale to stanowczo za mało.
Kubanki wygrały 3:1 z Kenią, ale to też nie był ich najlepszy występ. Czytałem o &quot;jetlagu&quot;.
Argentyna ma i będzie miała problemy z kończeniem piłek na skrzydłach. Ciekawe zawodniczki (jak Piccolo na przykład), ale jednak brakuje strasznie regularności i po części też umiejętności. Słabiutki wygląda Fresco, która po kontuzjach straciła nawet miejsce w wyjściowym składzie. Dobre środkowe (zwłaszcza Sosa), które jednak nie mogą być w 100% wykorzystane, bo kiepsko wygląda przyjęcie.
Kubanki z Kenią grały bez swojej najlepszej zawodniczki, czyli Melissy Teresy Vargas. Mocny zespół w ofensywie, ale też trochę nieokrzesany. Potencjał spory, zwłaszcza na siatce.
Argentyna od kilku lat stoi w miejscu, a może i zrobiła krok do tyłu. Wydaje się, że powinny grać lepszą siatkówkę, ale jakoś to nie funkcjonuje.
Kubanki chaotyczne, ale swoje na siatce robią.
Faworyta ciężko wskazać. Może lekkie value na Kubanki, ale chyba lepszą opcją over 3.5 seta.
Typ:
Over 3.5 seta @ 1.45 Pinnacle ⛔
EDIT: Kubanki przeszły obok meczu. Zero zaangażowania.

Japonia - Rosja
Chyba najciekawsze starcie drugiego dnia.
Obie drużyny w trzech setach, gładko wygrały swoje pierwsze spotkania. Japonia z Argentyną, a Rosja z Dominikana.
strasznik trochę już o tym meczu napisał, więc nie będę powtarzać.
Japonki u siebie są zawsze mocne i zawsze dają z siebie 100%. Nie ma w składzie Ebaty, ale personalia u Japonek nie są aż tak ważne. Dziwne trochę, że Miyashita nie jest podstawową rozgrywająca, bo to niesamowity talent i już teraz bardzo wysoki poziom.
Rosjanki naprawdę mogą się ostatnio podobać. W końcu grają siatkówkę, ktorao chce się oglądać. Wczoraj bez Koshelevej, która może będzie grać w ważniejszych spotkaniach (a może nie). Obmochaeva w dobrej dyspozycji, rozgrywa Kosianenko, a nie Startseva, więc jakoś to wygląda.
Dwa zupełnie odmienne style gry. Rosjanki będą dominować na siatce, ale Japonki mają też sporo argumentów po swojej stronie. Lekkie value na Japonki jest i aż szkoda by było nie spróbować.
Leciutko w stronę Japonek. Over 3.5 seta można chyba mocniej, bo ciężko będzie to zamknąć którejś z drużyn w trzech setach.
Typy:
Over 3.5 seta @ 1.62 Unibet ✅
Japonia +1.5 seta @ 2.50 Bet365 ✅
Japonia @ 4.12 Pinnacle ⛔

redwitz 6,6K

redwitz

Forum VIP
Krótko, bo nie mam za dużo czasu.
Dominikana - Argentyna

W meczu Argentyna - Kuba się nie udało, ale tutaj powinno się udać.
Argentyna zagrała przyzwoity mecz, ale strasznie słabo zagrały Kubanki, które całkowicie przeszły obok spotkania.
Argentyna ma problemy na skrzydłach. Wygrały w trzech setach z Kubankami, a podstawowe przyjmujące miały skuteczność 4/17 i 2/17, więc strasznie słabo. Gra fajnie poukładana. Widać, że taktycznie są dobrze przygotowane, ale zwyczajnie brakuje czasami umiejętności.
Dominikanki bez De La Cruz są zespołem przeciętnym. Spory potencjał na siatce, zwłaszcza w bloku mogą dominować, ale strasznie chaotyczna gra (lepsza wersja Kubanek obecnie).
Na razie tylko dwa mecze, więc ciężko to wszystko ocenić. Argentyna nie miała szans z Japonią i gładkie wygrała z Kubankami, którym nie chciało się grać (najlepsza zawodniczka kolejny raz w kwadracie).
Dominikanki gładko przegrały z Rosją, która widać, że jest mocna. W drugim meczu pokonały 3:0 Kenijki, ale w dwóch pierwszych setach mocno się męczyły.
Faworytkami Dominikanki, ale czy pewnie wygraja? Sporo zależy na pewno od motywacji, a już po tych dwóch dniach można stwierdzić, że nie wszystkie drużyny są zaangażowane w 100%. Argentyna nic tutaj wielkiego nie ugra, można im odmówić umiejętności, ale ambicji na pewno nie.
Lekko w stronę Argentyny.
Typy:
Over 3.5 seta @ 1.58 Pinnacle ✅
Argentyna +1.5 seta @ 2.43 Uni ⛔

redwitz 6,6K

redwitz

Forum VIP
USA - Chiny

Najciekawsze spotkanie dzisiejszego dnia i być może mecz, który zadecyduje o 1 miejscu w Pucharze Świata.
Chinki z kompletem punktów. Wygrana 3:1 z Serbią i 3:0 z Algierią.
Amerykanki wygrały 3:0 z Koreankami i przegrały 2:3 z Serbią.
Wrócę na chwilę do spotkań obu zespołów z Serbkami.
Chinki zagrały dobrze i zasłużenie wygrały. Był to dobry mecz i Serbki zupełnie nie mogły sobie poradzić w bloku.
Mecz USA - Serbia z wczoraj to jak na razie najlepszy mecz jaki widziałem w Pucharze Świata. Mnóstwo walki, świetne wymiany i przede wszystkim naprawdę bardzo dobra gra Serbii, 20 punktów blokiem.
Amerykanki to dla mnie główne faworytki. Wczoraj trochę słabszy mecz, ale po drugiej stronie był dobrze dysponowany i nakręcony rywal.
Zdecydowanie bardziej przemawia do mnie siatkówka Amerykanek. Chinki grają szybką, urozmaiconą siatkówkę. Obie drużyny popelniaja mało błędów własnych, są świetnie zorganizowane.
Zadecyduje dyspozycja dnia? Możliwe, ale więcej argumentów mają według mnie Amerykanki.
Typ:
USA @ 1.75 Pinnacle ✅

Otrzymane punkty reputacji: +14
adik1992 760,5K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
Algieria - USA
over 101,5 pkt
STS @1,8
Kolejny mecz na turnieju w Japonii. Amerykanki które wygrały 3 mecze i jeden przegrały bedą podejmować Algierki, które przegrały wszystkie mecze nie wygrywając nawet seta. Na dodatek dostaja regularne lanie i przekroczenie 15 pkt w secie jest bardzo trudnym zadaniem. Jednak lina w tym meczu wydaję się do pokrycia. Amerykanki które mają przed sobą jeszcze trudne spotkania m.in z Rosja czy Japonią pewnie zagrają w bardziej rezerwowym składzie dając tym samym odpocząć podstawowym zawodniczką. Przy tej linii Algierki muszą ugrać 27 pkt co daje po 9 pkt na set. Jak do tej pory wygrały z Chinkami 24 pkt, z Koreą 26 a z Serbią 18 ale to głównie przez set 3 w którym ugrały zaledwie 3 pkt. Typ warty zagrania jednak ze stawką nie ma co szaleć.

ted 12,8K

ted

Forum VIP
ciezki typ, algierki sa masakrycznie slabe, kazdy atak praktycznie w aut jak chca mocniej a blok u nich nie istnieje nawet ten pasywny, chyba ze te 27pkt amerykanki im oddadza bledami serwisowymi

redwitz 6,6K

redwitz

Forum VIP
Typu nie neguje, ale tak naprawdę Amerykanki mają bardzo mocną &quot;14&quot;. Więc jak zagrają Robinson, Kreklow, Gibbemeyer czy Fawcett to i tak to jest poziom, o którym ten skład Algierii może tylko pomarzyć.
Amerykanki popełniają mało błędów własnych, są bardzo mocne na siatce. Będzie nokaut. Zobaczymy jak będzie z koncentracją.

Swoją drogą trochę słabo, że Algieria wysłała rezerwowy skład na Puchar Świata. Ich pierwszy zespół jest mocno przeciętny i nic by tutaj nie ugrał, ale aż źle się patrzy na mecze z udziałem Algierii.

hopkirk 3,2K

hopkirk

Forum VIP
Zdarzenie: Korea Południowa - Serbia✅(0:3)
Typ: Serbia-2,5seta
Kurs: 2,16
Stawka: 6j/10j
Bukmacher: Pinnacle

Data spotkania: 27.08.2015 godz. 11:45

Korea Południowa to niezły, solidny zespół, w składzie mają według mnie najlepszą siatkarkę na świecie Kim Yoen-Koung, ale na tym poziomie nie wyglądają za mocno. Poza Kim Yoen-Koung poziom niższy niż Serbki,nawet koreańska liderka wydaje się mniej aktywna. Serbia w ostatnich latach mocno się osłabiła, szczególnie z powodu braku atakującej Brakocević, ale tutaj grają dużo lepiej. Serbki mają lepszy blok i atak niż przeciwniczki. Ogólnie to jest drużyna bardzo agresywna i powinna zdominować przeciwnika. Przyjmująca Mihajlović i środkowe powinny zrobić dużą przewagę. Wystawiłbym kurs 1,70

Otrzymane punkty reputacji: +4
M 418

maat

Użytkownik
Jak oceniacie 3:0 Serbek z Dominikaną? 1,8 w bet365
według mnie typ mocno ryzykowny, miałem okazję oglądać mecz Dominikanek z Japonkami i tam niewiele zabrakło do zwycięstwa. Fajnie wygląda gra tego zespołu i w mojej opinii w meczu z Serbkami również powalczą.

jozzy22 852,7K

jozzy22

Użytkownik
Argentyna - USA
Typ: powyżej 119.5 Kurs: 1.85 Sportingbet
Znalazłem myśle dosyć ciekawą opcje do gry. Dość nisko jak dla mnie wystawiona linia punktowa. Nieulega wątpliwości,że mecz zakończy się w 3 setach ale nie chce mi się wierzyć, że Argentyna nie zdobędzie tych 45 pkt. Przeglądając dotychczasowe mecze to dziewczyny z Ameryki Południowej za każdym razem zdobywały około 50 pkt. Nawet w tegorocznym ich spotkaniu zdobyły 47 więc i tym razem licze na dobrą postawę dziewczyn z Argentyny. Typ do ogarnięcia na spokojnie,a jak będzie okaże się jutro rano!
Wynik: 49:75 ✅✅✅

K 1K

komandos5

Użytkownik
Szkoda , że ta reprezentacja z którą grały Argentynki na Panamie , a grają jutro nie ma ze sobą nic wspólnego (oprócz narodowości), a już zebrały niesamowite baty i linia była na granicy. W dodatku u Argentyny nie ma Nizetich , czyli ich najlepszej skrzydłowej . Nie wiem po co pisać o czymś o czym nie ma się zielonego pojęcia ?

redwitz 6,6K

redwitz

Forum VIP

Bardzo ważny mecz w kontekście awansu. Wygrana może bardzo przybliżyć któryś z zespołów.
Rosjanki na razie z kompletem zwycięstw. Serbki przegrały z Chinkami 1:3, ale akurat trafił im się wtedy trochę słabszy dzień.
Co do Rosjanek.
Świetnie gra Obmochaeva, która w wysokiej dyspozycji ciągnie od Final Six w WGP. Nie jest to skomplikowana gra u Rosjanek, ale fajnie, że Marichev postawił na Kosianenko, która gra zwyczajnie szybciej od Startsevej.
Kosheleva mocno oszczędzana. Ciągle ma jakieś problemy po kontuzji barku, ale podejrzewam, że jutro zacznie od początku (ewentualnie wejdzie jak będzie kiepsko szło Rosjanom).
Serbki oprócz tego spotkania z Chinkami w dobrej dyspozycji. Jako jedyne do tej pory pokonały Amerykanki.
Mihajlovic w świetnej formie, ciągnie ten zespół jak na razie. Bardzo mocny środek siatki, który u Rosjanek w ataku prawie nie istnieje. Boskovic jak na razie nie gra na miarę swojego potencjału. Terzic postawił zdecydowanie na Ognjenovic i nie ma co się dziwić, bo rozegranie w WGP wyglądało słabo, kiedy jej nie było.
Obie drużyny mocne na siatce, ale to Serbki mają zdecydowanie więcej argumentów. Według mnie value na Serbię. Jak odpalą Obmochaeva i Kosheleva to Rosjanki mają szansę, ale z drugiej strony u Serbek naprawdę dobrze momentami wygląda blok.
Mecz o 8:00 w Polsacie Sport.
Typ:
Serbia @ 2.27 MarathonBet ✅

Otrzymane punkty reputacji: +15
redwitz 6,6K

redwitz

Forum VIP

Serbki wygrały 3:2 z Rosją i w dalszym ciągu liczą się w walce o kwalifikacje olimpijską. Trochę dziwny mecz. Serbki popełniające tylko 16 błędów własnych w trakcie pięciu setów to niesamowicie rzadki widok. Świetnie grająca po stronie Rosjanek Obmochaeva kończy mecz popełniając trzy błędy własne.
Obudziła się na dobre Boskovic, która zagrała dzisiaj kapitalnie. Mihajlovic trochę słabiej, ale z drugiej strony sporo trudnych piłek przy niej. Trochę szkoda, że tak slabo wykorzystywana jest Rasic. Jest to jedna z najlepszych środkowych na świecie, a w ataku od Ognjenovic często dostaje śmieci, z których ciężko coś zrobić. Poza tym Ognjenovic naprawdę dobrze.
Japonki dzisiaj jeszcze grają z Koreankami, ale powinny wygrać. Prezentują dobry poziom, ale według mnie brakuje tego błysku. Wiadomo, że u Japonek najważniejszy jest kolektyw, ale czasami brakuje kogoś kto pociągnie ten zespół w ważnym momencie. Dobry turniej Nagaoki, która świetnie też spisuje się w obronie. Może podobać się gra Japonek w polu serwisowym.
Serbki fizycznie niszczą Japonki. Japonki są w stanie wygrywać z takimi zespołami jak Rosja czy Serbia, ale musi u nich wszystko funkcjonować i muszą być w swojej najwyższej formie. Tak jak mówię. Są tutaj zwycięstwa, są dobre mecze, ale bez tego &quot;błysku&quot;.
Jeżeli Serbki przytrzymają przyjęcie i nie będą w tym elemencie popełniać błędów to mają zdecydowanie więcej argumentów po swojej stronie.
Poza tym Serbia w przeciwieństwie do Rosjanek ma kapitalne środkowe, które są często wykorzystywane (raz lepiej, raz gorzej), a gra przez środek to jedna z najlepszych broni przeciwko Japonkom.
Typ:
Serbia @ 1.47 MarathonBet ✅

A 49

americano30

Użytkownik
Czekalem na dobry moment aby zaatakowac mocny kurs na tym turnieju i doczekalem sie! Japonia vs Serbia gospodynie spotykaja sie z zespoóem Serbi ktory po swietnym poczatku z kazdym meczem nam tutaj gasnie 2 dni temu pokonaly Dominikane grajac naprawde slabo wczoraj bo bardzo ciezkim boju pokonaly 3-2 Rosjanki i mysle ze w przypadku najbardziej wyczerpujacego turnieju swiata ten TB bedzie dzis odczuwalny przeciwko grajacym potwornie szybko i dynamicznie Japonka ktora doskonale maja ustawiony pod siebie terminarz na tym turnieju.Zle fizycznie wyglada Nikolic Michajlovic niezle gre ciagna mlode zawodniczki jednak dzis naprawde nie oczekuje zacietego spotkania mysle ze gospodynie wygraja bardzo wyraznie to spotkanie
Japonia-Serbia 1@3,30
Dodatkowo Japonia(-1,5seta)-Serbia 1@5,50 2-3 ????

mariok1992// Następnym razem pisz jakąś rozsądniejszą czcionką ;)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom