>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

PSV Eindhoven - Liverpool - 3 kwietnia

Status
Zamknięty.
tbm 642

tbm

Forum VIP
Zapraszam wszystkich do analizowania i typowania tego spotkania. Rozpracujmy to spotkanie wspólnymi siłami ;)

Jednocześnie proszę wszystkich o pisanie konkretnych rzeczy. Posty nie na temat będą usuwane.

Kursy na to spotkanie wg bukmachera Bwin:

3 kwietnia 20:45 PSV Eindhoven - Liverpool 2,70 - 3,00 - 2,50

Kto zakwalifikuje się do następnej rundy?
PSV Eindhoven - 3,00
Liverpool - 1,35

wlazly11 0

wlazly11

Użytkownik
PSV Eindhoven - Liverpool typ x kurs 3.00 ⛔

Ten mecz zapowiada się bardzo ciekawie gdyż stazana na pożarcie drużyna PSV Eindhoven wygrała dwumecz z wyżej notowanym Arsenalem. Natomiast Liverpool sprawił nie mniejszą niespodzianke gdyż odprawił z kwitkiem faworyta bukmacherów Barcelone. Zagrali oni bardzo dobrze i kluczem do zwycieństwa była wygrana na stadionie przeciwników. Mimo iż u siebie przegrali 0:1 to i tak golami na wyjeździe przesodzili swój awans. Ostatnio PSV Eindhoven nie spisują się za dobrze w lidze, a szczegulnie chwały nie przyniosła im porażka z Ajaxem 1:5. U siebie zawsze potrafią sprawić niespodzianke z wyżej notowanym rywalem. Liverpool dobrze gra na wyjazdach ale nie są w najlepszej formie i więc cięszko im bedzie wygrać. Przewiduje winik 1:1 i ale bedzie wiele emocji gdyż obie drużyny graja ofensywnie i nie zamierzają się bronić. PSV może sprawić kolejną niespodzianke i wyeliminowac jednego z faworytów

:spokodfhgfh:

tbm 642

tbm

Forum VIP
PSV Eindhoven – FC Liverpool

Czas wznowić rozgrywki Ligi Mistrzów... Przed nami już mecze ćwierćfinałowe tych rozgrywek, a w jednym z nich zmierzą się drużyny PSV Eindhoven i FC Liverpool. Drużyny te mierzyły się już ze sobą w fazie grupowej, ale ja do tamtych meczów już wracał nie będę gdyż teraz gra toczy się już o znacznie większą stawkę niż wtedy i statystyki nic nam tu nie pomogą. Nie oglądałem ostatniego meczu PSV ale sądząc po wyniku (1-1 z NAC Breda) mogę przypuszczać dwie rzeczy. 1. Albo PSV zlekceważyło przeciwnika i poprostu Breda wywalczyła punkt na boisku. 2. Albo PSV oszczędzało swoje siły i trener dał odpocząć kilku podstawowym zawodnikom przed meczem Champions League. Jeśli ten pierwszy punkt by się sprawdził to we wtorkowym meczu z The Reds, Holendrzy będą stali raczej na straconej pozycji. To właśnie Liverpool w miniony weekend dał pokaz wspaniałej gry. Na Anfield Road rozgromił Arsenal Londyn aż 4:1 w czym ogromna zasługa Petera Croucha. Piotruś Pan zdobył w tym meczu 3 bramki a w niektórych z nich udowodnił po raz kolejny, że dysponuje wspaniałą techniką mimo swojego koszykarskiego wzrostu. Manager Liverpoolu Rafa Benitez chce aby jego drużyna już w pierwszym meczu zapewniła sobie awans do półfinału tych elitarnych rozgrywek. Choć co prawda będzie jeszcze w perspektywie rewanż na Anfield Road, ale jeśli udało by się wygrać dla przykładu dwoma bramkami to będzie już w sprawie awansu będzie już raczej pozamiatane. Jednak czy uda się wygrać dwoma bramkami w Eindhoven? Na pewno będzie to bardzo trudne zadanie gdyż PSV w tegorocznej edycji Ligi Mistrzów na własnym stadionie potrafi grać bardzo dobrze i traci mało bramek, tak więc gościom z Anglii ciężko będzie tam coś ustrzelić. Ale The Reds według mnie są na tę chwilę lepszą drużyną od PSV i to właśnie im daje większe szanse na odniesienie zwycięstwa we wtorkowym spotkaniu. Jak będzie? Zobaczymy po meczu, ja jednak decyduję się postawić na brak przegranej Liverpoolu i ewentualnie na małą liczbę bramek.
Mój typ: x2 - 1,33 ✅
Ewentualnie: mniej niż 2,5 bramek 1,45
⛔

D 0

dominik-wielki

Użytkownik
PSV Eindhoven-Liverpool Typ: X2 Bramki: Mniej jak 2,5

Liverpool po pięknym zwycięstwie nad arsenalem podbudował skrzydełka.PSV zaś ostatnio ma problemy....kontuzje i jeszcze raz kontuzje.Jedynym plusem jest to że gra u siebie......lecz myslę że gdyby liverpool grałby u siebie obstawiłbym na niego........ale wyjazd....czyli X2 ???? ????

nazghul 0

nazghul

Użytkownik
Alex - występ wykluczony - PSV Eindhoven
Arouna Kone - kontuzja kolana, występ niepewny - PSV Eindhoven

Wg. mnie PSV jest w stanie utrzymać remis ale nic więcej. Ostatni remis z NAC czy porażka z Ajaxem tylko utwierdzają mnie w tym przekonaniu. Dla mnie x2 i zapewne under [tak jak większość 1szych z dwumeczy w LM ]
Mam nadzieję że uskrzydlony hat-trickiem z Arsenalem Crouch strzeli drugiego hat-tricka ????

fabregas 498

fabregas

Forum VIP
PSV Eindhoven - Liverpool

Szczerze mówiąc to spotkanie interesuje mnie najbardziej bo jestem ciekawy dyspozycji Liverpool&#39;u po meczu z Arsenalem. Nie będę pisał o brakach w składzie bo można poczytać o tym w postach powyżej. Myślę że w tym meczu należy skupić sie na mentalności dwóch zespołów. Liverpool podbudowany zwycięstwem w meczu w Premier League jest na pewno drużyną o wysokim morale. Jednak nie jest to spowodowane tylko ostatnim zwycięstwem z Gunnersami. Benitez dał zespołowi wiarę w to że są w stanie wygrać z każdym zespołem. Jak to bywa w Liverpool&#39;u bardzo wiele zależy od postawy Steven&#39;a Gerrarda, który jest niemal wszechokalającym zawodnikiem... ;-) Trzeba zaznaczyć także że liga angielska to zupełnie inna bajka niż holenderska Eredivisie. PSV przyzwyczajone do zwycięstw w niemal każdym spotkaniu ostatnio zawodzi i to bardzo. Szczególnie dotkliwa musiała być porażka z Ajaxem na swoim stadionie. Osobiście coraz bardziej przekonuje się do geniuszu Beniteza. Potrafi on ustawić zespół na każde spotkanie i wcale nie potrzebuje do tego pseudo gwiazd jakie mamy chociażby w Chelsea...ale to już troche inny temat. Jak wiadomo mecze Ligi Mistrzów to przede wszystkim gra w obronie i za wszelką cenę niedopuszczenie do straty gola. Dlatego też dużo bramek pada albo z szybkiej kontry albo z niewymuszonych błędów przeciwnika (które się przecież zdarzają). Trudno powiedzieć co może myśleć Benitez ale jeęeli wspomnimy mecz na Camp Nou to zaliczka z tamtego meczu praktycznie przekreśliła szanse Barcy. Boiska angielskie to trudny teren i niełatwo tam wygrać. Myślę że Liverpool co najmniej zremisuje z PSV, a kibice znów będą mogli dumnie zaśpiewać &quot;You&#39;ll never walk alone...&quot;. Pozdrawiam.
:spokodfhgfh:

kolejorz1980r 0

kolejorz1980r

Użytkownik
PSV- Liverpool

Tutaj stawiam na awans piłkarzy z Liverpoolu gdyż jest to drużyna typowo pucharowa, chociaż w tym sezonie umieją rozłożyć już siły na lige i LM. PSV no cóż chyba po raz kolejny drużyna z Eidhoven odpadnie w ćwierćfinale. Jak pamiętamy te drużyny grały ze sobą w grupie. Pierwszy mecz(PSV u siebie) zakończył się bezbramkowym remisem natomiast drugi
The Reds wygrali 2:0. W spotkaniu nie może wystapić tylko Mohamed Sissoko(Liverpool) i
Alex(PSV, choć informacja niepewna), natomiast pod znakiem zapytania stoi występ Arouny Kne(kontuzja kolana. W lidze drużyny te już praktycznie straciły szanse na mistrzostwo z kraju i będą się raczej starać utrzymać swoje pozycje, więc najważniejszym teraz celem jest gra w pucharam. Niestety nie śledziłem meczu Breda-PSV 1:1 i nie wiem kto wyszedł w podstawowym składzie. Natomiast Liverpool rozgromił Arsenal 4:1 a w głownej roli wystąpił strzelec 3 bramek Peter Crouch, który potwierdził swoją wysoko formę. Myśle że w tym meczu można postawić X2 oraz na awans Liverpoolu.

lube81 0

lube81

Użytkownik
PSV Eindhoven - Liverpool typ x kurs 3.00 ⛔

Kolejne znakomite spotkanie się szykuje z holenderskim boisku. Znakomita legenda futbolu jakim jest zespół Fc Liverpool z naszym polakiem (na ławce :jezora: ) zagra z pierwszym zespołem ligi holenderskiej Psv Eindhoven. Pozornie słabsza wydaje się być drużyna gospodarzy. Lecz co roku są oni bardzo wysoko plasowani w rozgrywkach LM. Sprzyjać im będzie także własna publiczność która potrfi zagrzać do walki. Ostatnie występy tego zespołu nie są najlepsze : Najpierw remis 0:0 ze słabym zespołem Excelsior później porażka na własnym stadione z najgroźniejszym rywalem Ajaxu aż 1:5 kolejnie ponownie remis 1:1 z NAC Breda. A także w tym meczu pachniało sensacją. Natomiast zespół Angielski w lidze spisuje się bardzo dobrze szczególnie z dobrej strony pokazał się w meczu z Arsenalem wygrywając 4:1 a także z Sheffield U pokonując ich 4:0. Lecz ich największym atutem jest własne boisko i wspaniali kibice a na wyjazdach nie radzą sobie już tak dobrze zajmując (7 miejsce jeśli milibysmy liczyć tylko mecze na wyjazdach). Mecz może byc bardzo ciekawy w dobrej formie jest Crouch i zwsze waleczny Gerrard. Nie zapominajmy także kogo wyeliminował Liverpool wielkę Barcę. Jaką taktyke przygotuje Rafa Benitez? Czym zaskoczy Rywali? na te pytania bedziemy mogli odpowiedzieć po meczu. Większą szanse ma Liverpool jednak mysle że dużym plusem zespołu Psv będzie własna murawa. W dwumeczu stawiam na anglików. Jednak mój wynik na to spotkanie to remis X. 0:0. Pozdrawiam i serdecznie zapraszam na mecz.

gwizdu 0

gwizdu

Użytkownik
PSV - LIVERPOOL

Typ: PSV nie strzeli ✅ ✅ ✅ ????

O tym meczu zostało juz sporo powiedziane, ja postaram sie dorzuciuc moje 3 gorsze patrząc nieco inaczej. Jak wiemy druzyny te spotkały sie juz w fazie grupowej gdzie w Eindhoven padł bezbramkowy remis. Podopieczni Beniteza to inna druzyna u siebie a inna na wyjezdzie. Na obcym terenie starają sie grac na zero z tyłu i na tracac wlasnie bramki postawic sie w lepszej sytuacji wyjsciowej przed meczem u siebie.Nie sadze by zawodnicy z Wysp zaprezentowali otwartą gra i co za tym idzie nie dadza gospodarzom szans do strzelenia gola broniąc wlasnej bramki.Warto dodac jeszcze fakt o dobrej linii defensywy Liverpool&#39;u ktora jest ciezka do przejscia. Aspeketem ktory przekonal mnie rowniez na tak wlasnie typ jest nieobecnosc kilku podstawowych zawodnikow ktorzy są filarami gry ofensywnej jak np napastnika Kona i pomocnika Affelay&#39;a czy wlaczającego sie w akcje obroncy Alexa.
Mysle ze The Reds z Holandi wywiązą co najmniej remis, wzglednie skromnie wygrają nie tracac bramki i wykoncza przeciwnika na swoim magicznym Anfield Road.

Inne typy:
Wynik do połowy 0:0 ⛔
Awans: Liverpool
Łączna suma bramek: 0 albo 1 ⛔

Zobaczymy jak to bedzie, powodzenia wszystkim 8)

edit: najwiazniejsze ze ten typ na ktorym sie skupiłem i przeanalizowałem wszedł ;-)

makaveli 0

makaveli

Użytkownik
PSV - Liverpool

Według mnie w tym meczu jest tylko jeden faworyt Liverpool który ostatnio naprawde zadziwia
piękna wyrgana z Arsenalem i wyeliminowanie FC Barcelony z Ligi Mistrzów.Natomiast PSV nie błyszczy formą np:remis z Bredą !!

31/03-07 NAC Breda vs. PSV Eindhoven 1:1
18/03-07 PSV Eindhoven vs. Ajax Amsterdam 1:5

Te dwa mecze świadczą o tym że PSV nie potrafi ograć dobrych drużyn ,Nie wyobrażąm sobie co musiało by się stać żeby PSV wygrało ten mecz remis to najlepsze co holendrzy mogą wywalczyć z niepokonanym Liverpoolem !!

31/03-07 Liverpool FC vs. Arsenal FC 4:1
18/03-07 Aston Villa vs. Liverpool FC 0:0

Mecze Liverpool&quot;u pokazują w jakiej formie jest drużyna Rafy Beniteza !!Remis z Aston Villa
ale to nie jest porażka ponieważ Aston Villa gra nie bywale dobrze w obronie odkąd jest bliska spadku odbiera punkty praktycznie każdemu !!

Tak więc mój pewny typ na Liverpool na który jest dużo możliwosci Wygrana Over według mnie handicap dla odważnych no i bramka zdobyta głową !!ale mój typ zostal podany i przeanalizowany

bezimienny 0

bezimienny

Użytkownik
Typ: 2
Liverpool jest na fali, wygrana z Aresenalem pokazała naprawde na co ich stać, poza tym Rafa Benitez jest w stanie rozpracować każdą drużynę , co widzieliśmy na przykładzie Barcy. Ważną sprawą jest również fakt, że The Reds zagrają w optymalnym składzie, mają to szczęscie ze nie dosięgnęly ich kontuzje i kartki;) PSV natomiast, bez Alexa gra marnie w obronie, mecze z Bredą i Ajaxem to dobitnie pokazały. przecież to właśnie Alex strzelił Arsenalowi gola na wage awansu. Dlatego uważam ze Liv-pool wywiezie z Holandii zwycięstwo...

gwizdu 0

gwizdu

Użytkownik
[center:2023632f8b] PSV Eindhoven 0 - 3 Liverpool [/center:2023632f8b]

:wowsdf:

Jestem pozytywnie zdziwiony i lekko zszokowany tym wynikiem az 3 bramki na wyjezdzie brawo Liverpool :spokodfhgfh:

Bramki:
&#39;27 - Gerrard
&#39;49 - Riise
&#39;63 - Crouch

Wynik ten stawia Liverpool w znakomitej sytuacji przed rewaznem sadze ze sprawa jest juz przesądzona, az takich cudow nie ma :smile:

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom