>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Przywrocenie SB

Status
Zamknięty.
snajper 322

snajper

Forum VIP
Bardzo prosze o NIE USUWANIE I NIE ZAMYKANIE tego tematu. Wiem ze po zalozeniu tego tematu moge miec ⛔ u modow ???? . Bardzo prosze innych uzytkownikow o poparcie w sprawie przywrocenia SB. Pokazmy ilu nas jest :spokodfhgfh:
Wiemy ze usunieta SB z powodu glupoty uzytkownikow (tym takze mojej) Wiekszosc z nas pewnie to przemyslala i jestem pewien ze juz do takiej sytuacji nie dojdzie. Dlaczego chce/chcemy przywrocenie SB? Poniewaz aktualny temat jest spoko i panuje w nim porzadek, ale czego brakuje. Brakuje tej atmosfery w pisaniu. Bo prawde mowiac ile mozna pisac nt sportu. Kiedys mozna bylo wkleic jakis smieszny filmik z YT albo teledysk. Ktos wpisal jakis dowcip i reszta uzytkownikow bralo z niego przyklad i godzinami mozna bylo sie smiac. No i te wspolne przezywanie wydarzen sportowych oraz szybki livescore ???? No i konkurs na najwiekszego spamera SB lub kto pierwszy w nowych SB :jezora:
Dlatego prosba do adminow i modow zebys Cie przemysleli kilka rzeczy, bo wedlug mnie forum jakby stracilo troche na wartosci.
Dlatego prosze aby inni uzytkownicy, ktorzy mnie popieraja wpisali sie do tematu ????

Pozdrawiam

al_capone 29K

al_capone

Gangster
To czy będzie shoutbox zależy w głównej mierze od Was, czyli Userów, jak bedziecie się zachowywać.
W obecnej chwili szanse są 50/50 i na pewno zmian w tym miesiącu nie będzie.
Temat &quot;dyskusje na temat spotkań&quot; ogranicza i minimalizuje ryzyko wyzwisk, prowokacji, kłótni czy wzajemnego obrażania. Niestety nawet takie ograniczenia nie spowodowały, iż do ekscesów dochodziło już dwa razy. W tym momencie zastąpienie go zwykłym Shoutboxem jest w pewnym sensie bramką samobójczą i do &quot;niezdrowej&quot; rozmowy może dochodzić nawet kilkukrotnie częściej (mamy doświadczenie z przeszłości). Czy o to Wam chodzi?
Piszesz o wartości... a taki shoutbox i posty jednozdaniowe jaką mają wartość? Chyba obniżają wartość merytoryczną forum? Nam - ludziom, którzy są odpowiedzialni za rozwój i zarządzanie forum zależy, aby forum rozwijało się w dobrym kierunku merytorycznym.
Ruch należy po Waszej stronie i wiecie jakie jest moje zdanie na temat Shoutboxu. Ciekawe jakie syndromy Wy wykazujecie, by przekonać Nas do ponownego uruchomienia Shoutboxu? Śmiesznymi podpisamy czy tego typu tematami mnie nie przekonacie, bo to teoria. Kto z Was w dziale dyskusje nt. spotkań, gdy inna osoba pisała nie na temat, o dupie marynie czy obrażała, zwróciło jej uwagę? Tylko bodajże Jacekk kilkakrotnie interweniował i zwracał grzecznie uwagę nowemu userowi, by pisał na temat sportu i bukmacherki.
Pozdrawiam i temat zamykam.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom