>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Fortuna bonus

przez internet..

P 0

paulo-21616

Użytkownik
1.Jaką firme bukmacherską polecacie która działa w internecie.?

2.Jak się wpłaca i odbiera wygrane grając przez neta?

3.Czy mogę być na minusie ? tzn. jak obstawiam kase i przegram to musze odrazu dać te pieniądze czy mogę za miesiąc?

narosdz 46

narosdz

Forum VIP
1. Ja polecam Ci Expekt albo Bet-at-home.
2. Po założeniu konta u bukmachera internetowego, wpłacasz im pieniądze na konto zgodnie z poleceniami ~ łatwizna.
3. Jak wpłacisz np. 100 PLN to na koncie Ci się tyle pojawia, nie ma szans abyś mógł zalegać im z zapłatą jakichkolwiek pieniędzy.

P 0

paulo-21616

Użytkownik
narazie niemam kasy, szłyszałem że za założenie konta i inne promocje dostaje się na początku jakieś pieniądze?? czy to prawda i czy mogę z nich korzystać nic im niewpłacając?

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Ja polecam standardowo Expekt, jeżeli jesteś początkującym
Nie otrzymasz kasy za zarejestrowanie konta, tylko gdy wpłacisz i otrzymujesz od tej sumy jakiś % gratis.

T 9

tosterkm

Użytkownik
w betssonie jest spoko promocja dla nowych uzytkownikow, jak wplacisz pierwszy raz kase to oni ci dadza tyle samo, czyli bedziesz mial 2 razy wiecej kasy niz wplaciles, potem musisz ta kase 6 razy obrocic w zakladach zanim wyplacisz, maksymalnie mozesz dostac 111zl, czyli jak wplacisz 50zl to dostaniesz 50zl, a jak 300zl, to 111zl itd

Do góry Bottom