>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Przez internet pomoc

Status
Zamknięty.
M 0

merol09

Użytkownik
Witam mam do Was użytkownicy takie pytanie.
Czy jest taki bukmacher lub taki bonus, że po założeniu konta przez internet dostajesz np. na swoje konto powiedzmy 10 zł na start, bez żadnych pierwszych wpłat na ich konto, jeśli tak to proszę o link do tego bukmachera, z góry dziękuję

M 0

merol09

Użytkownik
Chodzi o to, że większość bonusów przyznawana jest po pierwszej wpłacie pieniędzy, a ja szukam takiego, w którym mogę pierwszy kupon np. postawić za darmo np. mam do wykorzystania 5 zł~

hulio90 1,5K

hulio90

Użytkownik
Kiedyś Tobet miał takie coś, teraz nie widziałem buka, który by dawał kasę za zarejestrowanie się. Znajdź sobie jakiegoś buka, który spełnia Twoje wymagania i wpłać jakąś małą sumkę. Lepiej na tym wyjdziesz, bo zazwyczaj buki mają jakieś promocje od depozytów

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Chodzi o to, że większość bonusów przyznawana jest po pierwszej wpłacie pieniędzy, a ja szukam takiego, w którym mogę pierwszy kupon np. postawić za darmo np. mam do wykorzystania 5 zł~
A może ktoś jeszcze zna coś takiego ?
W życiu rzadko dostajesz wszystko ładnie podane na tacy.
Ale kolega prawie wszystko Ci dał ładnie na tacy w swojej odpowiedzi.
Ja teraz daję Ci pięknie na tacy...
5zł na START w Tobet! &lt;== Kliknij

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom