>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

przewalutowanie w MB

nocnybelt 57

nocnybelt

Użytkownik
Mam pytanie czy jeśli mam konto w MB założone na PLN to czy mogę dokonać wpłaty na buka w Euro lub Funtach czy jest możliwe przewalutowanie.

777 28

777

Użytkownik
Tak jest mozliwe, normalnie u buka wpisujesz kwotę jaką chcesz i w jakiej chcesz walucie a po przekierowaniu Cie na strone MB samo automatycznie przeliczy Ci to na równowartość w PLN.

S 1

steja

Użytkownik
Podłącze się pod temat, bo też mnie to interesuje.
Najpierw się upewnię czy dobrze zrozumiałem - mamy np. w 188bet konto w $, a MB - w PLN. Zlecam doładowanie konta w 188bet kwotą 100,00$ przez MB. Z konta MB jest mi ściągana równowartość kwoty w PLN, czyli ~300zł.

Prawda to?

Czy MB pobiera jakąś prowizję za przewalutowanie? Gdzie można znaleźć kursy po jakich wymieniają?

Jeszcze jedno: co się dzieje w przypadku wypłaty z buka? Nie ma żadnych problemów? I znów: jest opłata za przewalutowanie?

jawek 313

jawek

Użytkownik
Opłata za przewalutowanie jest niestety w obie strony. Biorą 1,99% od każdej transakcji. Kursy są podane w zakładce OPŁATY. Trzeba jednak przyznać, że są całkiem niezłe.

simons 646

simons

Forum VIP
Jeszcze jedno: co się dzieje w przypadku wypłaty z buka? Nie ma żadnych problemów? I znów: jest opłata za przewalutowanie?
Nie ma problemów niektóre firmy np.: poker room FTP
[*]???? robili tak, ze sami przewalutowują wpisujesz 10$ i niżej, sami przeliczają i wychodzi np 26 pln i przesyłają w PLN&#39;ach.
Większość firm jak masz w $ czy ojro to wysyła w &quot;obcej&quot; walucie i wtedy MB sobie przelicza. Na meila dostaniemy info że doszlo np.: 10$ a jak sie zalogujemy na MB bedzie juz kasa w PLN.

Do góry Bottom