>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Przesyłanie pieniędzy między członkami rodziny

w0jtek 199

w0jtek

Użytkownik
Tak, jest dozwolone. Niby czemu miałoby być niemożliwe/niedozwolone...?
dzięki
nie wiem, lepiej wolałem się spytać
może nie tyle samo przesyłanie.. chodzi o to, by pieniądze kierować z jednego konta Skrill do drugiego,
a potem całość z jednego konta skrill wypłacać na bankowe, aby pieniądze trafiały na jedno konto bankowe, zamiast wypłacać z dwóch kont Skrill na dwa różne konta bankowe,
mam nadzieję, że jasno napisałem ????

S 2,4K

soltysiao

Użytkownik
dzięki nie wiem, lepiej wolałem się spytać może nie tyle samo przesyłanie.. chodzi o to, by pieniądze kierować z jednego konta Skrill do drugiego, a potem całość z jednego konta Skrill wypłacać na bankowe, aby pieniądze trafiały na jedno konto bankowe, zamiast wypłacać z dwóch kont Skrill na dwa różne konta bankowe, mam nadzieję, że jasno napisałem
tak zwane waleczki.. mb to firma ktorej zalezy na takim przesylaniu miedzy kontami bo przeciez na tym zarabiaja. ich nie obchodzi czy 1 osoba posiada 5 kont czy wiecej, wazne zeby przynosily one zysk (2zl co chwila to przeciez mega interes przy takiej liczbie uzytkownikow ktorzy tak robia). oczywiscie konta musza byc w pelni zweryfikowane a tego uwaznie strzega i blokuja czasami jesli przesylasz na niezweryfikowane ( byli idioci ktorzy zakladali wirtualne konta a potem sie dziwili ze zabierano im kapuche).

Do góry Bottom