>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Chcesz zobaczyć FAME 23 za darmo? Stań do walki o kod PPV i ciesz się galą u siebie w domu
    FAME 23 - zawalcz o PPV od Betclic!
    Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut TUTAJ!

Przerwany mecz, co z kuponem?

pittah 14

pittah

Użytkownik
Witam wszystkich typujących!

Mam bardzo ważne pytanie dotyczące mego dzisiejszego kuponu.

Obstawiłem 6 meczy- 5 z nich zdołało wejść. Czekając na dzisiejszy ostatni mecz zauważyłem że wchodzi w 80 minucie- mecz to liga cypryjska Nea Salamina vs APOEL Nicosia. APOEL wygrywał 0-1 a tu nagle zamiast mecz się skończyć został PRZERWANY z niewiadomo jakiego powodu. W każdym razie do przerwania meczu wynik był korzystny dla mego kuponu.

Pytanie- co teraz? Czy kupon w takim przypadku mi wszedł czy może mam czekać na powtórkę meczu i wtedy zaliczać go do kuponu?

snoopdogg 369

snoopdogg

Forum VIP
jak dla mnie będzie zwrot za to spotkanie i będzie liczone ako z 5 meczy czyli praktycznie kupon jest na plusie. Co do zadawania takich pytan jest odpowiedni dział więc najpierw weź poszukaj odpowiedniego miejsca na szukanie pomocy. pozdrawiam

pittah 14

pittah

Użytkownik
no wlasnie, i co w zwiazku z tym? ja mam po dupie dostawac za to że bójka na meczu sie odbyła he?;P kurde, jesli mi tego meczu nie zalicza to bede mial po dupie sporo kasy.

pittah 14

pittah

Użytkownik
zapewne Nea Salaminy, ponieważ byli gospodarzami a 74min stracili bramkę, więc postarali się by mecz został odwołany.. kretyni.

bula-28810 0

bula-28810

Użytkownik
zapewne Nea Salaminy, ponieważ byli gospodarzami a 74min stracili bramkę, więc postarali się by mecz został odwołany.. kretyni.
ten mecz był przerywany dwa razy... za pierwszym razem wznowili, za drugim już nie.... bym sobie jutro hajs odebrał a tak lipa....

pittah 14

pittah

Użytkownik
no ja tak samo, to znaczy że kupon zostaje automatycznie niezaliczony przez ten incydent czy mi odejmują tą pozycje zmniejszajac stawke i wyplacaja to co wychodzi za kolejne mecze?

bula-28810 0

bula-28810

Użytkownik
no ja tak samo, to znaczy że kupon zostaje automatycznie niezaliczony przez ten incydent czy mi odejmują tą pozycje zmniejszajac stawke i wyplacaja to co wychodzi za kolejne mecze?
albo policzą po 1.00 czyli jakbyś tego meczu nie miał na kuponie, albo walkower ale to chyba by za długo czekać, mam nadzieje że w sts szybko rozliczą...

pittah 14

pittah

Użytkownik
to jest troche złodziejstwo w takim razie, bo APOEL wygrywał 1-0 do przerwania meczu więc kupon powinien być zaliczony... jeśli tego mi odejmą to mam automatycznie 2 bomby w plecy

M 0

man1277

Użytkownik
ja z checia sie wypowiem mialem nie raz taka sytuacje chyba 8 razy przerywano mecz albo wogole go nieylo poprostu odejmowali kurs i wyplacali reszte kasy tylko to trwalo pare dni zanim w kompie to zrobili bo tak to pokazywalo ze mecz na kuponie sie jeszcze niezakoczyly wiec za 2-3 dni bedziesz mogl kase odebrac

forin 450

forin

Użytkownik
mi na czacie na BetClic napisali ze jezeli mecz nie bedzie dokonczony do 24h to zostanie rozliczone po kursie 1.00 a szkoda bo 300zl w plecy, a ci kibice to chamy pospolite

Do góry Bottom