>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Przepocony kupon

wojtaz248 29

wojtaz248

Użytkownik
Dziś wracając z STSa trzymałem kupon w tylnej kieszeni, a że było gorąco to spociłem się i kupon był trochę mokry. Lekko uszkodził się kod, ale numer zakładu jest całkowicie nienaruszony. Czy numer zakładu to to samo co numer na kodzie kreskowym i czy w razie ewentualnej wygranej nie będzie problemu? Kawałek kodu jest troszkę oderwany z lewej strony.

wojtaz248 29

wojtaz248

Użytkownik
twój problem mnie rozbawił ????
Nie śmiej się dziadku z czyjegoś przypadku...;)
Zawsze nosiłem tak kupony, dziś nie wziąłem pod uwagę, że przed chwilą miałem w-f, a później chodziłem z kolegą po mieście. Sam byłem zdziwiony co się stało z moim kuponem. :grin:

ulter 28,2K

ulter

Użytkownik
czyli mam rozumiec ze jesli kod jest nie czytelny to w punktcie zamiast uzyc kodu kreskowego po prostu wklepuja w klawiaturke numer zakładu i wszystko jest ok?

A 220

andrzej78

Użytkownik
czyli mam rozumiec ze jesli kod jest nie czytelny to w punktcie zamiast uzyc kodu kreskowego po prostu wklepuja w klawiaturke numer zakładu i wszystko jest ok?
Tak, nie powinno być problemu. Choć w sts takiej sytuacji nie miałem. Ale w toto i fortunie jak kod nieczytelny to wklepują numer i gitara. Kiedyś na kuponie totomixa nie wydrukował mi się nawet kod kreskowy ale problemów z wypłatą nie było

Do góry Bottom