>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

"Przenoszenie" pieniędzy z buka do buka

Z 0

zadro

Użytkownik
Witajcie, macie jakieś sprawdzone sposoby na przenoszenie pieniędzy z buka do buka? Stawiacie na zakład który &quot;nie ma prawa&quot; wejść (to się wiążę z dużą stawką u buka do którego ma trafić kasa) czy może gracie na zdarzenia o prawdopodobieństwie 50% / 50% (typu under/over) i w razie niekorzystnego wyniku podbijacie stawkę? Podzielcie się doświadczeni ludzie ????

mistrzpawel 501

mistrzpawel

Użytkownik
Jest coś takiego jak surebety przenosisz kasę z jednego buka do drugiego i to jeszcze z zyskiem nie będę ci tego tłumaczyć bo na forum już było dużo powiedziane na ten temat. A jak chcesz kasę między bukami przenosić to polecam dwa portfele internetowe które większość buków akceptuje mianowicie neteller oraz moneybookers. Wpłacasz portfelem i wypłacasz na portfel. Ja na portfelu trzymam 90 % kasy i jak chce jakiś zakłąda gdzieś zagrać to taką kwotę jaką chce zagrać przelewam do tego buka a potem z powrotem wypłacam jak wygram. 10% jest trzymane u buków u których często gram.

kbpoland 37

kbpoland

Użytkownik
Przeciez on wlasinie pisze o surebetach.....
W kazdym razie w praktyce wcale to nie jest takie proste jakby sie wydawalo , osobiscie polecam bardziej granie kursów 1,5 - 2 i podbijanie stawki poniewaz juz nie raz mi sie zdarzylo wejscie kursu 4-7 na buku z ktorego chcesz wyciagac kase , co automatycznie &quot;udupia Cię&quot; na dobre a do tego jeszcze mogą dojsc limity takze z gory musisz zalozyc ze nie zawsze takie przeniesienie kasy Ci sie uda. Zalezy jeszcze o jaka kwote chodzi , oczywiscie wiadomo ze duza wieksza szanse powodzenia masz jak chcesz z buka wyciagnac 200zl a nie 2000 np ???? Przykladowo ja ostatnio z 2400 na bahu ktorego chcialem sie pozbyc zrobilem 7000 i nie mialem innej opcji jak po prostu to wyplacic ????

Otrzymane punkty reputacji: +2
Z 0

zadro

Użytkownik
wyjaśniając wątpliwości, chodziło mi o problem na jaki rozpisał się kbpoland. Nigdy nie przenosiłem w ten sposób kasy, na razie mam u buka betsonic 60 euro i zastanawiam się jak to rozegrać żeby niekoniecznie z zyskiem ale przelać najlepiej do pinnacle. Jeśli bym postawił u betsonica kurs powiedzmy 5,6 i wyżej a zakład wszedł to zaczynają się robić schody...

pagni 138

pagni

Użytkownik
Oczywiście najłatwiej przerzucić za pomocą skrilla ale jeżeli buk robi problem z wypłatą (połaszczyłem się na bonus w bwiner365 ) a do tego grozi mi limit to jak ?
Dzięki Tadzin za wskazówki ( widziałem wcześniej tamten wątek) na razie spróbuję iśc za Twoją radą zobaczę jakie będą efekty ?)

Do góry Bottom