>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Przemyślenia Martina Halbe

martin-halbe 0

martin-halbe

Użytkownik
Witam,
Jestem nowym użytkownikiem forum. Chciałbym zawitać tu na dłużej i dzielić się z Wami swoimi typami i przemyśleniami odnośnie różnych dyscyplin sportowych w związku z bukmacherką. Chciałbym by nie był to wyłącznie temat do typów lecz także luźnej dyskusji i komentowania tego co zdarzyło się w sporcie w ostatnim czasie. Liczę na częste odwiedziny wielu ciekawych ludzi z którymi być może nawiąże dłuższą dyskusję i zyskam ich przychylność i może oni moją.

Grę u bukmachera zacząłem już parę lat temu jako młody chłopak jednak dopiero teraz są to typy bardziej poukładane i rozważne. Początek był jak większości graczy graniem na taśmy i dla zabawy.
Nie ukrywam , że bukmacherka jest dla mnie też lekką dozą zabawy gdyż kocham sport i chcę wiązać w związku z nim jakieś działania do prowadzenia zysków. Jak wiadomo w tej branży raz na wozie raz pod wozem.Trzeba być cierpliwym jednak liczę , że pomoc innych w tym temacie także będzie ważną sprawą.

Moją ulubioną dyscypliną tzw. konikiem jest siatkówka zarówno w wydaniu klubowym jak i reprezentacyjnym. Zaraz po niej Piłka Nożna( z latami coraz mniej ją lubię ???? ) i Tenis.
W zależności od pór roku gram także Skoki, Biegi Narciarskie i inne dyscypliny , czasem nawet boks jak szykuje się jakaś ciekawa walka. F1 też jest ciekawe, mój bukmacher zawsze dają na tą dyscyplinę ciekawą ofertę.

Mam nadzieję, że innym użytkownikom spodoba się tu i będą często zaglądać i dyskutować razem ze mną.

Pozdrawiam,
Halbe

martin-halbe 0

martin-halbe

Użytkownik
Typ na dziś
Dzisiaj w ofercie rewelacji brak jednak znalazłem jedno wydarzenie, które zaciekawiło mnie dość mocno.

Mecz towarzyski:

San Marino - Malta

Obie drużyny to outsiderzy jeśli chodzi o reprezentację.
San Marino to 208 drużyna w rankingu FIFA , zaś Malta znajduje się na 145 miejscu. Reprezentacja San Marino to ogóry które dzięki swym spektakularnym porażkom zna cały świat. Malta to też kopciuszek europejski ale ta drużyna nie raz stawiała opór silniejszym i ma więcej wygranych meczy na koncie od rywali.

San Marino w historii wygrało tylko raz w 2004 roku z Liechtensteinem.Drużyna ta nie strzela bramek , gdyż próżno szukać w tej ekipie jakiegoś zawodowego gracza. W ostatnich eliminacjach do Euro 2012 San Marino w 10 meczach nie zdobyło nawet bramki.

Mój typ który znalazłem na Bwin to:
San Marino nie strzeli bramki
Kurs: 1,57

Myślę warte grania . Malta jest zdecydowanym faworytem meczu i nawet jeśli jakimś cudem by nie wygrała tego meczu to bramki stracić nie powinna.

martin-halbe 0

martin-halbe

Użytkownik
San Marino nie strzeli bramki
Kurs: 1,57
2:3 ⛔

Jednak była walka w tym meczu której przyznam szczerze się nie spodziewałem.

2 bramki dla San Marino bardzo mnie zaskakują. Ale nie ma co spuszczać głowy, dzisiaj też jest dzień. ????

martin-halbe 0

martin-halbe

Użytkownik
15.08.2012
Na dzisiaj mały kuponik AKO w buku naziemnym fortuna.
Grane za małą stawkę lecz z szansami.

ŁKS Łódź - Stomil Olsztyn
Typ: ŁKS
Kurs: 1,75

F.Mayer-Davydenko
Typ: Davydenko
Kurs: 1,85

Estonia-Polska
Typ: Polska
Kurs: 1,90

ŁKS po spadku będzie chciał wrócić do Ekstraklasy mimo zawirowań. Stomil to ekipa spokojnie w zasięgu drużyny Chojnackiego i mimo że to 1 kolejka to stawiam na łodzian. Pogoda może być deszczowa. ŁKS z wieloma nowymi graczami ale personalia i tak lepsze od Stomilu.

Davydenko powinien wygrać z Mayerem. Po pierwsze dlatego że bardzo lubi turniej w Cincinnati , zawsze dochodzi w nim daleko. Po drugie wygrana w poprzedniej rundzie z Dolgopołowem pokazuje zwyżkę formy tego zawodnika. Po trzecie lepszy bilans z tym rywalem. A po czwarte doświadczenie.

Polacy pod wodzą nowego trenera mimo iż czeka mecz wyjazdowy to powinni również wygrać. Z Estonią bilans 7-1-0 więc nie wyobrażam sobie innego rozstrzygnięcia niż zwycięstwo Polski. Nawet gdy mieliśmy słabszą kadrę potrafiliśmy wygrywać z tą reprezentacją więc dlaczego nie dziś tym bardziej że mamy wyjść ofensywnie dwoma napastnikami.

Całkowity kurs: 6.15
Wkład: 8.80 Zł
12% 1.20 Zł
Do zapłaty: 10.00 Zł
Ewentualna wygrana: 54.12 Zł

Do góry Bottom