>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Przemyślane typy, wnikliwe analizy

westbrook 0

westbrook

Użytkownik
Witam wszystkich i zapraszam do śledzenia moich kuponów. Z racji młodego wieku i niedużych środków na grę stawki są niewielkie, ale liczę że jakość typów długofalowo okaże się wysoka i pomogę komuś w uzyskaniu profitu. Jeżeli ktoś chce się podzielić swoją opinią na temat typu, skomentować go itp. to jest to przeze mnie widziane. Statystyki będę robił średnio co tydzień. Gram w 10bet

westbrook 0

westbrook

Użytkownik
21.06.2015
Umeaa - Carlstadt Umeaa -1 EH @1.54 5j ⛔ 0-3 ???? co tu się stało??? najgorsze z możliwych rozpoczęcie tematu
Gospodarze na drugim miejscu w tabeli, po serii 4 zwycięstw u siebie zremisowali z czwartą Piteą i dostają łatwiutkiego przeciwnika by wrócić na zwycięskie tory. Carlstad gra tragicznie na wyjazdach, póki co w tym sezonie 0-1-4 oraz zero bramek strzelonych przy 11 straconych. Są po wygranej u siebie 5-1 z Motalą, lecz ta drużyna po niezłym rozpoczęciu sezonu gra totalny piach, przedostatnie Huddinge z bilansem 1-1-8 właśnie z nimi niedawno odniosło jedyne zwycięstwo również 5-1. Umea grając w dziesiątkę 1,5 miesiąca temu potrafiła wygrać z nimi 2-1 tracąc bramkę w 90+5&#39;. Spora różnica klas tych drużyn i przewaga domowego boiska powinna sprawić że Umeaa wygra różnicą co najmniej 2 bramek.

westbrook 0

westbrook

Użytkownik
Roger Federer - Ivo Karlovic Karlovic @4.00 1j (live 1st set 6:5) ⛔ 7-6 7-6
Dla mnie value, zanosi sie tiebreak w pierwszym secie, parę piłek pewnie zadecyduje o wyniku tego spotkania, póki co 0 break pointów. Karlovic serwuje tak samo dobrze jak wczoraj także dlaczego nie brać za 4.00?

westbrook 0

westbrook

Użytkownik
Shanghai Shenhua - Liaoning Shanghai Shenhua @3.25 1j (live 1-1) 81&#39; ✅ 3-1 (90&#39;, 90+4&#39;) :grin: nareszcie coś na live według przewidywań w 100% weszło

Widać że gospodarze cisną i zrobią wszystko by wygrać ważne 3 punkty i przerwać passę bez porażki, goście już wykorzystali dawno limit zmian więc pewnie oddychają koszulkami. Dawno nie grałem tak ale spróbujemy

westbrook 0

westbrook

Użytkownik
Na dzisiaj spróbujemy jeszcze:
dart: Ian White - Michael Mansell Michael Mansell +1.5 @1.90 ⛔ 6-4
tenis: Andy Murray - Viktor Troicki Viktor Troicki +5.5 gema @1.35 ✅ 6-3 7-6
AKO: 2.59 1,5j ⛔
W darcie aż tak nie siedzę, ale jak na dłoni można zobaczyć że White męczy się ostatnio a Mansell wręcz przeciwnie - w czerwcu idzie jak burza. Zanosi się mecz na styku, Mansell jest w niezłym rytmie i może sprawić niespodziankę dlatego +1.5 biorę.
Na podbitkę Troicki +5.5 gema - według mnie 6-4 6-3 to najbardziej pesymistyczny wynik dla Troickiego jeżeli utrzyma swoją dyspozycję jaką prezentuje ostatnio na trawie. Murray w poprzednich rundach szału nie zrobił.

westbrook 0

westbrook

Użytkownik
LŚ: Serbia - Australia Serbia -2.5 seta @1.81 ✅ 3-0
dart: Smith - Clayton Smith @1.19 ✅ 6-4

AKO: 2.16 2j ✅

Serbowie w pierwszym meczu 3-0, pierwsze 2 sety po męczarniach - to prawda, ale bez przesady nie powinno być to powodem skoku kursu na 3-0 o 0.15 w stosunku do tego co mieliśmy na mecz nr 1. Australia nadal bez Edgara, mało za nimi przemawia i jeżeli Serbia zagra bez przestojów powinniśmy obejrzeć kolejne 3-0.
Claytonowi Artut sprezentował rundę drugą, i według mnie na tym się jego udział w turnieju zakończy, doświadczony Smith nie powinien dać ciała tym bardziej że po gorszym okresie gry wypadałoby wreszcie gdzieś dojść..

westbrook 0

westbrook

Użytkownik
LŚ: Słowacja - Grecja Grecja @1.83 2j (live 2-1 w setach 12-16 w punktach) ✅ 2-3 (10-15 tb) niezłe jaja, graty jak ktoś już w trzecim grał, ja się przekonałem dopiero w połowie 4 seta

Złapali taki gaz że 4 set to formalność i uważam, że na fali uda im się wygrać tie-break i w konsekwencji całe spotkanie. Znowu bardzo dziwny mecz

westbrook 0

westbrook

Użytkownik
Seattle Sounders - San Jose Earthquakes DRAW @3.20 (live 0-1 47&#39;) 1,5j 0-2
Po statach widzę że Sounders przeważają, oba zespoły zmęczone trochę po pucharach, już przed meczem chciałem grać remis po takim samym kursie ale teraz według mnie szanse na to są większe niż przy 0-0!

westbrook 0

westbrook

Użytkownik
statystyki po jednym dniu nic nie mówią ale:
liczba kuponów - 7
trafionych kuponów - 4
nietrafionych kuponów - 3
stawki: 12j
wygrane: 16,78j
zysk - 4,78j
yield - 39,83%
fajnie że wszystko z LŚ trafione

westbrook 0

westbrook

Użytkownik
nie miałem jak wpisać ale wziete na live za 1,5j przy 2-2 w 3 secie 3 SET Bułgaria @2.00 ✅

Dokładam jeszcze na jutro dubel AKO @2.78 1,7j ✅:
LŚ: Bułgaria win @1.39 live (9-9 w 4 secie) ✅ 16-18 chyba już po @23 byli ???? jaja
Piłka nożna U21: Portugalia U21 - Włochy U21 remis w HT @2.00 ✅ 0-0
jak Bułgaria nie wygra to ponowie typ na remis w HT pogram bo wydaje się niezły, tu gdzie gram za under 0.5 w 1 poł co dałem w typach dnia jest kurs tylko o 0.3 wyżej..

westbrook 0

westbrook

Użytkownik
dart:
Dolan - Chisnall Chisnall @1.32 ✅ 2-6
Wright - Bunting Wright @1.60 ⛔ 5-6 szkoda

AKO: 2.13 2,5j ⛔

Do dubla wybieram dwóch panów którzy wczoraj pokazali w jak świetnej są formie i rozbili swoich rywali bez straconego lega, Chisnall ma szansę powalczyć tutaj nawet o finał/zwycięstwo i na wpadkę z Dolanem pozwolić sobie nie może. Wright z Buntingiem w jego obecnej formie również powinien sobie poradzić, osobiście dałbym na niego niższy kurs

westbrook 0

westbrook

Użytkownik
Brest - Neman live ht 0-2 Brest -0.25 od stanu 0-2 @1.75 3j 1.5j ⛔ 1.5j ▶ zwrot
Fajny typ pod wieloma względami, pisze z fona to bez analizy ale raczej się nie skończy winem Neman 2 golami . W razie czego Azjan -0.25
e:
http://www.livesports.pl/mecz/CzWghoyg/#szczegoly-meczu
w 50&#39; czerwo dla Neman i gol z karniaka dla Brest, wydawałoby się że już easy a ci nie dość że wytrzymali 40 minut w dziesiątkę bez straty gola to jeszcze dobili przeciwników w 90+4&#39; i zamiast ✅ mamy 50/50 przegrana/zwrot... masakra bo typ wydawał mi się naprawdę niezły

westbrook 0

westbrook

Użytkownik
spróbujmy jeszcze dwa single
LIVE Floro - Elverum (3-0 75&#39;) OVER 3.5 @ 1.78 1.375j ✅ 3-2
LIVE Szwecja u21 - Anglia u21 (0-0 76&#39;) over 0.5 @2.18 1.375j ✅ 0-1
e: nareszcie dzisiaj trochę szczęścia, po zaksięgowaniu singli skoczyłem do kuchni i po powrocie już 3-1 w Norwegii :grin: Anglia-Szwecja trochę zagrałem na przekór statystykom czego nie lubię (0 celnych do tego czasu) ale nie wierzyłem że zakończy się to nam remisem

westbrook 0

westbrook

Użytkownik
ostatni raz dart, może się podpalam ale spróbujmy..:
Bunting - White live 2-1 White +1.5 @1.62 ✅ 5-6 co za mecz :eek: Bunting zaczął rzucać kosmicznie w końcówce, gdyby nie 1/1 końcówka w bullseye White&#39;a na 3-5 chyba by to handi nie siadło.. trzymamy kciuki za Chisnalla
Chisnall @1.45 ⛔ no cóż..
AKO: 2.44 3j ⛔

westbrook 0

westbrook

Użytkownik
LIVE Francja K - Korea Południowa K (12&#39;; 2-0) UNDER 4.5 @1.64 3.75j ✅ 3-0
Pierwsza myśl po zobaczeniu dwójki przy Francuzkach w 10 minucie. jak przyjrzymy się starciom Francuzek to w większości widzimy skromne wyniki, wyjątkiem jest ostatnie spotkanie z Meksykiem. Koreanki przez ostatnie 26 spotkań nie straciły więcej niz 2 gole w każdym z nich, nie wierzę by chciały się pożegnać z turniejem takim blamażem.

Do góry Bottom