>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Przelewy24 czy Moneybookers ?

north 0

north

Użytkownik
Witam.
Od jakiegos czasu jestem graczem betclick i interesuje mnie ktora transakcja jest bezpieczniejsza w sensie legalnosci. Naczytalem sie wiele nt gier hazardowych...i wynika z tego ze przy wyplacie kasy na konto bankowe z buka moze pojawic sie grozba nielegalnosci tego procederu! czytajac o Moneybookers dowiedzialem sie ze jestem tam praktycznie anonimowy moja kasa moja sprawa nikt nie moze mi zarzucic ze wplacam na MB kase z buka :p Ile w tym wszystkim prawdy ?
Pozdrawiam
north

bludek 367

bludek

Użytkownik
Przez P24 możesz tylko wpłacać. Nie ma możliwości wypłaty przez P24. Wypłaty są możliwe tylko przy pomocy zwykłego przelewu bankowego.

Bezpieczniej wygląda MB, ale pisanie, że jest się tam anonimowym jest bzdurą. MB funkcjonuje zgodnie z prawem brytyjskim i w regulaminie jest jasno napisane, że w wypadku podejrzenia złamania prawa udostępnią całą historię transakcji odpowiednim organom. Wiadomo, że uzyskanie takich danych od zagranicznej firmy potrwa dłużej i będzie nieco trudniejsze dla polskich urzędasów, ale gwarancji bezpieczeństwa MB nie daje.

Sprawa legalności cały czas jest &#39;rozwojowa&#39;. Jeśli ustawa nie będzie bublem (a zapewne będzie) to MB może całkowicie wyłączyć możliwość wpłat do bukmacherów dla klientów z Polski. Czas pokaże jak to będzie. Na razie najlepiej się nie afiszować ;).

Do góry Bottom