>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Przelewy w weekend

L 0

loocas

Użytkownik
Witam. Czy istnieje jakaś możliwość przelania pieniędzy przez osoby trzecie na jakieś moje konto w weekend, tak abym mógł potem tego samego dnia zasilić konto u bukmachera? Chodzi mi o to, że dla przykładu kumpel z konta bankowego przelewa mi kasę dzisiaj na moneybookers, a potem od razu mogę je przelać do buka. Z tym że moneybookers chyba zabrania tego, ale czy są jakieś inne serwisy oferujące takie sztuczki? Z góry dzięki za odpowiedź.

kondor 28

kondor

Użytkownik
Moneybookers mi &quot;zezwala&quot; na przelewanie kasy poprzez P24 od osób trzecich, natomiast czy nie możesz bezpośrednio od osoby trzeciej przelać poprzez P24 od razu do bukmachera?

L 0

loocas

Użytkownik
Ale jak ten ktoś miałby to zrobić, bo nie bardzo rozumiem. Musiałby się zarejestrować na przelewy24.pl pewnie?

W 3

wakabajaszi-genzo

Użytkownik
mozna od osob trzecich wplacac do bukmachera bynajmniej na bet365 tak mozna wplacasz przez mb wyskakuje ci kounikat ze niemasz takiej kwoty na swoim koncie na mb i masz opcje wplaty przez p24 wybierasz odpowiedni bank jaki cie intersuje i wplacasz obojetnie z jakiego konta ja tak robie gdzies od roku czasu i nigdy problemow z tym nie mialem

maximus88 1K

maximus88

Użytkownik
weź pod uwagę, że zależy to jeszcze od tego, w jakim banku masz konto ;] polecam Ci wirtualna karte w ING jeśli z niego korzystasz, przelewasz od razu, z tym że samo zasilenie karty w niedziele jest niemożliwe

Do góry Bottom