>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

przelewy 24- getinbank

G 0

gekon999

Użytkownik
Witam po raz pierwszy,

Szanowni Koledzy, mam pytanie o przelewy 24 i getinbabnk. Bank ten obsluguje te platnosci 24 h na dobe ale jak widze na moneybookers nie ma w liscie bankow. A kiedys byl. Jest za to maly getbank24 z grupy Getin. Czy moze ktos pomoc? Czy cos sie zmienilo czy to jakies niedopatrzenie?
Chce zrobic doladowanie z getin na monebookers poprzez przelewy 24,

Serdecznie pozdrawiam,
Mirek

A 861

amigo007

Użytkownik
Ja ci pomogę. Musisz wybrać z listy innych banków pekao s.a, i później będziesz już mógł wybrać swój bank. Bez sensu jest to zrobione, bo jest to teraz ukryte. Ale działa :)

G 0

gekon999

Użytkownik
działa albo nie działa, wrr

przepraszam, ale..

mam do wyboru dwa razy bank getin, raz pisze getinbank, a raz getinonline, natomioast jak klikam żaden z nich nie odpowiada temu jaki jak widać ja mam rachunek w getin ( mam getin up), wydawałomi się że to standardowy ale jak widać jest coś nie tak, do obu nie mam jak się zalogować a i szata graficzna jest całkiem inna niż tam gdzie ja się loguje i gdzie mam swój rachunek tj. www getinbank pl

proszę raz jeszcze o wsparcie,
G

A 861

amigo007

Użytkownik
GetIN Online (to z namalowaną zieloną strzałką). Po wejściu na strone www getinbank pl, i kliknięciu na dole getinonline po kliknięciu zaloguj dla klientów. Przenosi mnie na tą samą stronę co z przelewy24.

G 0

gekon999

Użytkownik
jeszcze prosba
dziekuje amigo, niestety ciagle jest problem. Mam konto getin up. Loguje sie ze strony www getinbank pl. Natomiast podczas proby wykonania przelewu z moneybookers ukazuja sie 2 banki tk. Getinbank i getinonline. Oba niestety sa niewlasciwe. Ten ze strzalka rowniez czyli getinonline. Probowalem ze swojej strony uzupelinic dane przelewu zgodnie z formularzem tj. konto i tytul ale oczywiscie przelew nie jest natychmiastowy.

Niestety podobna sytuacja byla z getbankim. Mam tam rachunek rowniez i jest na liscie natychmiastowych zasilen w godzinach 8-18. Kedy wypelnilem dane i dokonalem przelewu przez dobre kilka godzin nie bylo go na koncie ocelowym. Dopiero po reklamacji w przelewy 24. Drugi przelew z tego banku dokonany w piatek po 17 doo dzis nie doszedl. Przelewy 24 odpowiedzialy ze nie jest widoczny poniewaz jest to przelew miedzybankowy.i musze czekac do kolejnego eliksiru czyli az do poniedzialku. Czyli jak jestz tym natychmiastowym charakterem zasilenia? Przeciez getbsnk jest na tej liscie w moneybookers. Prosze o pomoc.

A 861

amigo007

Użytkownik
Gekon999 nie wiem jak mam ci pomóc. Ja mam konto w mBank, i zawsze przelewy24 działają bez problemu. Sam może zmień konto bankowe. Spróbuj może jeszcze zadzwonić do przelewy24, i spytaj się dlaczego przelew natychmiastowy nie działa skoro powinien. Jest chyba jeszcze opcja dodania do konta skrill twojej karty visa z banku, i przez kartę możesz wpłacać natychmiastowo. Ostatecznie możesz wpłacać standardowo na konto pko sa skrilla. Ps. pomogłem? Kliknij dzięki :)

Do góry Bottom