>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Przelew

S 0

srodus

Użytkownik
Witam
Mam mały problemik gdyż przelałem pieniązki w poniedziałek około 12 i do dziś (piątek)nie zostały one dodane do mojego konta. Dodam że jest to moja pierwsza wpłata. Czy to nie jest dziwne że do tego czasu pieniądze nie zostały dodane do mego konta. Jaki moze byc powód tak długij procedury?? Czy moge to jakoś przyspieszyc ??

S 0

starosta

Użytkownik
jest to dziwne, napisz do supportu - najlepiej angielskiego i się sprawa wyjaśni.
pozdrawiam i udanych typów
starosta

S 0

srodus

Użytkownik
No i co mam im napisac ?? (czy tak długi okres oczekiwania może byc spowodowany tym że w nazwie odbiorcy napisałem : &quot;EXPEKT.COM.LTD POLSKA&quot; chodzi mi o to słowo POLSKA byc moze dałem je niepotrzebnie i czy mozna to jakoś odkręcic jakby co ??

nowak 0

nowak

Użytkownik
Może ja pomoge ;)

Spokojnie pieniądze dojdą we wtorek lub w środe. A dlaczego - a no dlatego ze w soboty i niedziele w bankach nie wykonywane są przelewy. Tak wiec nie ma co sie martwic kasa napewno dojdzie w środku tygodnia ;)

P.S. Nie musisz niegdzie pisac (support itp. )

S 0

starosta

Użytkownik
nowak, czytamy dokładnie! kasa idzie od 6 dni, więc nie wiem na co czekać.. wysłana w poniedziałek, przelew pewnie zrealizowany we wtorek, w srode dotarł, w czwartek powinien być w buku najpóźniej..

napisz do supportu. słowo Polska nie powinno mieć znaczenia.
napisz coś w stylu:

hello,
I&#39;ve paid my first deposit on monday, I&#39;m very suprised that there is no money on my account on expekt till now. My login is.... ID number is..... name is......
Best regards
srodus

lub po polsku podobnie..

nowak 0

nowak

Użytkownik
Heh sorki ????

Przeczytałem ze kase w piątek wysłał a nie w poniedziałek - mój błąd.

S 0

srodus

Użytkownik
Kurcze wysłałem tę wiadomośc i dalej nic nie odpowiedzieli ;/ A do polskiego supportu wysyłałem juz wczoraj dwa razy i również żadnej odpowiedzi ????

S 0

srodus

Użytkownik
Dobra po wysłaniu wiadomości do angielskiego supportu piniązki zostały dopisane do mojego konta ???? Dziękuje za pomoc
Temat do zamknięcia

Do góry Bottom