Q 0 qwerty1qw Użytkownik Maj 30, 2009 #1 Cze Mój brat ma konto w sportingbet i prosił mnie abym mu wysłał kasę przez Moneybookers tylko nie wiem czy mogę konto na MB jest na mnie ?
Cze Mój brat ma konto w sportingbet i prosił mnie abym mu wysłał kasę przez Moneybookers tylko nie wiem czy mogę konto na MB jest na mnie ?
V 0 vvojtaszek Użytkownik Maj 30, 2009 #2 wpłacić raczej można, żaden buk problemu nie zrobi... ale z wypłatą będą problemy
Q 0 qwerty1qw Użytkownik Maj 30, 2009 #3 wpłacić raczej można, żaden buk problemu nie zrobi... ale z wypłatą będą problemy Kliknij aby rozwinąć... To chodzi tylko o wpłatę brat wypłacał będzie na swoje konto w banku. Czy mogę mu wysłać ?
wpłacić raczej można, żaden buk problemu nie zrobi... ale z wypłatą będą problemy Kliknij aby rozwinąć... To chodzi tylko o wpłatę brat wypłacał będzie na swoje konto w banku. Czy mogę mu wysłać ?
190 travism Forum VIP Maj 30, 2009 #4 To chodzi tylko o wpłatę brat wypłacał będzie na swoje konto w banku. Czy mogę mu wysłać ? Kliknij aby rozwinąć... mozesz, problemów raczej nie powinno być
To chodzi tylko o wpłatę brat wypłacał będzie na swoje konto w banku. Czy mogę mu wysłać ? Kliknij aby rozwinąć... mozesz, problemów raczej nie powinno być
0 cinek68 Użytkownik Sierpień 29, 2009 #6 wpłacić raczej można, żaden buk problemu nie zrobi... ale z wypłatą będą problemy Kliknij aby rozwinąć... Jetbull blokuje konto, anuluje wszystkie zakłady i wypłaca tylko depozyt (oczywiście jeśli nie przegrasz, jak przegrasz to nic nie zobaczysz) :x
wpłacić raczej można, żaden buk problemu nie zrobi... ale z wypłatą będą problemy Kliknij aby rozwinąć... Jetbull blokuje konto, anuluje wszystkie zakłady i wypłaca tylko depozyt (oczywiście jeśli nie przegrasz, jak przegrasz to nic nie zobaczysz) :x