>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Przelew z Moneybookers do Moneybookers - PILNE

F 0

fasolkabolka

Użytkownik
Witam. Chodzi mi tu o przesył z konta MB na drugie konto MB. Wystarczy klika min i natychmiast pieniadze sa koncie 2 osoby. Do czego zmierzam.
Chodzi o to czy jesli 1 osoba dopiero co zalozyla konto wyplacila z buka 2000 PLN dostala ta kase na konto wciagu 24 godzin i niecaly dzien po dostaniu kasy przesyla ta kase 2 osobie. Teraz pytanie. Czy przy wysylaniu pieniedzy do 2 osoby MB pyta o weryfikacje odmawia ze nie moze to byc zrealizowane czy cos takiego ? Nawet jesli ma konto na pol zweryfikowane albo w calosci lub wcale ta 1 osoba to czy sa jakies problemy z wysylaniem ? Jakies limity mysle ze nie bo tam bez weryfikacji mozna duzo wiecej wysylac niz 3000 PLN? a czy moze byc cos innego ? Jakas przyczyna czy w ogole MB pyta o cos wysyla mail podczas wysylania gotowki do drugiej osoby ? Prosze o szybkie i sprecyzowane odp. to dla mnie wazne. Czy po prostu wpisuje sie mail i wszystko przebiega szybko 2 osoba ma pieniadze i problemow nie ma ? Jesli tak to pewna osoba robi mnie w Hu**.

Pozdrawiam.

I 1

icytower77

Użytkownik
Czy po prostu wpisuje sie mail i wszystko przebiega szybko 2 osoba ma pieniadze i problemow nie ma ?
Dokładnie tak jest. Jak sie ma pecha to moneybookers czasem przyczepi się do np. innego adresu ip z którego logujesz się n-tym razem i ze względów bezpieczeństwa blokną Ci konto . Wyślesz skany i odblokują. Ale w normalnych przypadkach masz więcej niż 90% szans że wszystko przebiegnie bezproblemowo.

I 1

icytower77

Użytkownik
Tak jak pisałem musiałbyś mieć bardzo dużego pecha aby Tobie albo tej drugiej osobie zablokowali konto. Na więcej niż 90% wszystko będzie okej. a Jeśli nie to po wysłaniu skanów i telefonie do mb odblokują na następny dzień

Do góry Bottom