>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Przelew z banku na moneybookers

grajek 24

grajek

Użytkownik
Witam.Jak przelac kase z babnku na konto moneybookers?
Mam konto w eurobanku a na mb jest opcja przelania tylko przez PKO BANK

A 861

amigo007

Użytkownik
Jeśli to jeszcze aktualne, to z jakiegoś powodu eurobanku nie ma przy opcji szybkiego przelewu (opłata 0,90%). Musisz wysłać standardowy przekaz bankowy ze swojego konta bankowego na konto moneybookers. Jest to całkowicie bezpłatne, jednak trwa dłużej. Moneybookers deklaruje 2-5 dni roboczych. Możesz też spytać support moneybookers dlaczego właściwie nie obsługują eurobanku przy szybkich płatnościach. Może dodadzą ten bank.

grajek 24

grajek

Użytkownik
a jak moge wplacic w placówce banku hajs na mb? Ide do banku i mówie,ze chce wplacic przykladowo 100zł na konto moneybookers ,podaje nr konta moneybookers,ibam itp i oni mi przeleją z konta bankowego bez problemu hajs na konto moneybookers?

sylwek2012 1,1K

sylwek2012

Użytkownik
Nie mozesz tak zrobić
!!! ZAKAZ depozytów gotówkowych/ od stron trzecich !!! Z powodu regulacji prawnych przeciw praniu brudnych pieniędzy nie możemy akceptować depozytów gotówkowych lub przekazów bankowych realizowanych przez inne strony niż JAN KOWALSKI. Nie robimy wyjątków od tej reguły. Wszelkie koszty administracyjne i bankowe związane ze zwrotem płatności zostaną nałożone na stronę zapoczątkowującą takie płatności. Dowiedz się więcej

josef39 1,3K

josef39

Użytkownik
Jeśli chcemy wpłacić na Skrilla a naszego banku nie ma na liście początkowej----inne banki---,zaznaczamy że chcemy wpłacić przez PeKaO SA ,następnie otwiera nam się okno Przelewy24 w którym znajdują się już praktycznie wszystkie większe banki.Sprawdzone wielokrotnie.Nie wiem dlaczego tak jest ale tak mi podpowiedział support wtedy jeszcze Moneybookers gdy miałem problem z wpłatą przez Aliora.Zapomniałem o jeszcze jednym....Po zrobieniu przelewu Skrill pokaże nam komunikat że transakcja nie powiodła się.Nie panikujemy(bo kasa nam z konta zeszła) i po 10--15 minutach pokazuje nam się na koncie Skrill.

grajek 24

grajek

Użytkownik
Nie mozesz tak zrobić
!!! ZAKAZ depozytów gotówkowych/ od stron trzecich !!! Z powodu regulacji prawnych przeciw praniu brudnych pieniędzy nie możemy akceptować depozytów gotówkowych lub przekazów bankowych realizowanych przez inne strony niż JAN KOWALSKI. Nie robimy wyjątków od tej reguły. Wszelkie koszty administracyjne i bankowe związane ze zwrotem płatności zostaną nałożone na stronę zapoczątkowującą takie płatności. Dowiedz się więcej
Nie czaje przeciez wpłacałbym z własnego rachunku bankowego

grajek 24

grajek

Użytkownik
chodzi mi o to,ze mam konto w eurobanku i czy jak pojde i powiem tam tym pracownikom zeby przelali mi z mojego konta w eurobanku np 100zł na konto moneybookers to bedzie problem?
Ide do banku mowie ze chce przelac 100na to konto.

Własciciel konta:Moneybookers Ltd Bank:Bank Pekao SA Miasto:Warszawa Numer konta:06124059181111000049121005 Kod banku:12405918 SWIFT:PKOPPLPWXXX Waluta konta: PLN Adnotacja: 133******
NALEŻY PODAĆ swój numer ID klienta!

i wszystko bedzie okej? Bo nie bardzo wiem co to adnotacja i czy Ci ludzie co w banku pracują bedą wiedzieli ocb

grajek 24

grajek

Użytkownik
Jeśli chcemy wpłacić na Skrilla a naszego banku nie ma na liście początkowej----inne banki---,zaznaczamy że chcemy wpłacić przez PeKaO SA ,następnie otwiera nam się okno Przelewy24 w którym znajdują się już praktycznie wszystkie większe banki.Sprawdzone wielokrotnie.Nie wiem dlaczego tak jest ale tak mi podpowiedział support wtedy jeszcze Moneybookers gdy miałem problem z wpłatą przez Aliora.Zapomniałem o jeszcze jednym....Po zrobieniu przelewu Skrill pokaże nam komunikat że transakcja nie powiodła się.Nie panikujemy(bo kasa nam z konta zeszła) i po 10--15 minutach pokazuje nam się na koncie Skrill.
U mnie tak nie ma;/ przenosi mnie na pko24 i nie da sie wybrac innego banku

josef39 1,3K

josef39

Użytkownik
Savi nie mogę pisać pw,wszystko jest aktualne cały czas.Płacisz tylko to co pokaże Ci Skrill chyba że Twój bank pobiera opłaty za przelewy internetowe.Pojawi się na pewno jeśli wszystko zrobiłeś tak jak napisałem wyżej i jeśli wyszedł przelew z Twojego banku.

Otrzymane punkty reputacji: +3
Do góry Bottom