>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Przelew SMSem

G 46

ghs

Użytkownik
Przy płatnościach SMSem 22% zabiera Skarb Państwa, a około 50% operator komórkowy. Gdybyś wpłacił SMSem 9,66 zł, to na twoim koncie pojawiłoby się zaledwie 5,00 zł. Skorzystałbyś z takiej możliwości? Raczej nie. Dlatego nie sądzę, żeby którykolwiek bukmacher był zainteresowany taką formą wpłat.

D 0

donkamillo

Użytkownik
A ja sądze że wielu ludzi by skorzystało bo jak ktos ma wplacic np 10 zł to szkoda zachodu zeby robbic przelew jesli sie nie ma konta na np. mb... chyba był jakis buk ktory mial opcje doladowania konta przez SMS ale tylko z jakiejs brytyjskiej sieci komorkowej....

G 46

ghs

Użytkownik
Wielu ludzi chciałoby zapłacić 24,40 zł po to by miec na koncie u buka 10 zł więcej? Nie sądzę. Ciekawe jakbyś wypłacił wygraną później.

W 3

wakabajaszi-genzo

Użytkownik
Zostaje tylko opcja grania w naziemnych firmach bukmacherskich.

nie wszyscy mieszkaja w miastach gdzie jest bukmacher naziemny

np. ja mieszkam w miescie kore ma pona 20 tys ludnosci i niema zadnego bukmachera naziemnego

a najblizej do bukmachera mam ok 40km

wie c to niewydaje sie takie proste

bananeq 0

bananeq

Forum VIP
No ale bank musisz mieć.
Nie masz 18 -stki - zakładasz konto na rodziców i wpłacasz kase, przelewem bankowym, na BAH-u podobno mozna nawet przez pocztę
.
Jak nie to kombinujesz, np. Twoj znajomy gra u buka i ma kase płacisz mu 50zł, on Ci to przelewa na Twoje konto Moneybookers i pozniej wplacasz gdzie chcesz.
Poza tym, temat zakładany tysięczny raz.

tvn24 0

tvn24

Użytkownik
obserwuje ten temat i sie zastanawiam jaki problem wpłacić na poczcie na konto moneybookers a potem do dowolnego buka? lub założyć konto w mBanku, praktycznie wszystkie buki obsługują przelewy 24 godziny lub też z mBanku na moneybookers i do buka

T 9

tosterkm

Użytkownik
podejrzewam ze jakby bylo na to zapotrzebowanie to juz dawno taka opcja by sie pojawila (prawo popytu i podazy), ale widocznie buki sadza ze nie bedzie chetnych na placenie 24,40zł zeby miec 10zł na koncie, a tacy co nie maja naziemnego pod nosem ani zadnego konta w necie (mb, mbank, inteligo itd) to w dobie internetu i komputerow gatunek wymierajacy ;)

Do góry Bottom