>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Przelew na Skrill, nie działa?

F 0

fairplay

Użytkownik
No to po kolei:
1. Założyłem konto na Skrill.
2. Dodałem swoje konto bankowe do listy.
3. Przelałem sobie 30,99 zł (za pomocą &quot;przelewu natychmiastowego&quot;).
4. Zweryfikowałem konto, dowód jak i adres - pomyślnie.
5. Kasa doszła, jednak wygląda to tak: &quot;Opłata za depozyt w bankomacie -30,99 zł&quot;.
6. Dostałem następującego maila
Z przyjemnością potwierdzamy otrzymanie Twojej wpłaty zwykłym przelewem bankowym. Wygląda jednak na to, że ta transakcja została zrealizowana przy użyciu rachunku bankowego należącego do innej osoby. Oto jej szczegóły:

Kwota: PLN 30.99

Aby ta płatność zasiliła Twoje konto, potrzebujemy Twojej pomocy. Zaloguj się do swojego konta, wejdź w zakładkę „Ustawienia” i wybierz jedną z poniższych opcji widniejących w zakładce „Weryfikacja”:

1. Zweryfikuj kartę kredytową / debetową
2. Zweryfikuj konto bankowe

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na naszej stronie internetowej. Zostaną wyświetlone, jak tylko wybierzesz preferowaną formę weryfikacji swojego konta.

Jeżeli dokonałeś już takiej weryfikacji, a ta transakcja – zrealizowana z rachunku bankowego należącego do innej osoby – ma charakter cykliczny, pobierzemy stosowną prowizję administracyjną w wysokości 10 EUR za przetworzenie tej wpłaty.

Moje pytanie brzmi - jaka weryfikacja konta bankowego? W jaki sposób to zrobić? Starczy poczekać czy znowu mam coś weryfikować?

A 205

amindada

Użytkownik
pewnie chodzi im o to, zebys wplacil pieniadze ze swojego konta korzystajac ze zwyklego przelewu, w tutule podajac bodajże nr konta Skrill. Przy przelewch &quot;natychmiastowych&quot; Skrill widzi dane nie twoje, a posrednika.

Otrzymane punkty reputacji: +2
F 0

fairplay

Użytkownik
pewnie chodzi im o to, zebys wplacil pieniadze ze swojego konta korzystajac ze zwyklego przelewu, w tutule podajac bodajże nr konta Skrill. Przy przelewch &quot;natychmiastowych&quot; Skrill widzi dane nie twoje, a posrednika.
Też myślałem o tym. No nic, zawaliłem - trzeba napisać do nich maila. Konto mi zweryfikowali w parę godzin. Ciekawe czy dołączenie potwierdzenia wystarczy czy jednak będą cofać ten przelew.

Do góry Bottom