No to po kolei:
1. Założyłem konto na Skrill.
2. Dodałem swoje konto bankowe do listy.
3. Przelałem sobie 30,99 zł (za pomocą "przelewu natychmiastowego".
4. Zweryfikowałem konto, dowód jak i adres - pomyślnie.
5. Kasa doszła, jednak wygląda to tak: "Opłata za depozyt w bankomacie -30,99 zł".
6. Dostałem następującego maila
Moje pytanie brzmi - jaka weryfikacja konta bankowego? W jaki sposób to zrobić? Starczy poczekać czy znowu mam coś weryfikować?
1. Założyłem konto na Skrill.
2. Dodałem swoje konto bankowe do listy.
3. Przelałem sobie 30,99 zł (za pomocą "przelewu natychmiastowego".
4. Zweryfikowałem konto, dowód jak i adres - pomyślnie.
5. Kasa doszła, jednak wygląda to tak: "Opłata za depozyt w bankomacie -30,99 zł".
6. Dostałem następującego maila
Z przyjemnością potwierdzamy otrzymanie Twojej wpłaty zwykłym przelewem bankowym. Wygląda jednak na to, że ta transakcja została zrealizowana przy użyciu rachunku bankowego należącego do innej osoby. Oto jej szczegóły:
Kwota: PLN 30.99
Aby ta płatność zasiliła Twoje konto, potrzebujemy Twojej pomocy. Zaloguj się do swojego konta, wejdź w zakładkę „Ustawienia” i wybierz jedną z poniższych opcji widniejących w zakładce „Weryfikacja”:
1. Zweryfikuj kartę kredytową / debetową
2. Zweryfikuj konto bankowe
Więcej informacji na ten temat znajdziesz na naszej stronie internetowej. Zostaną wyświetlone, jak tylko wybierzesz preferowaną formę weryfikacji swojego konta.
Jeżeli dokonałeś już takiej weryfikacji, a ta transakcja – zrealizowana z rachunku bankowego należącego do innej osoby – ma charakter cykliczny, pobierzemy stosowną prowizję administracyjną w wysokości 10 EUR za przetworzenie tej wpłaty.
Moje pytanie brzmi - jaka weryfikacja konta bankowego? W jaki sposób to zrobić? Starczy poczekać czy znowu mam coś weryfikować?