>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Przelew na poczcie.

W 0

wilkolpl

Użytkownik
Witam w jakim buku moge wpłacić pieniądze przez przelew pocztowy ? I mógłby mi ktoś pokazać jak wygląda kwit, który trzeba wysłać, bo jestem w tym kompletnie zielony.

A 356

arminvanbuuren

Użytkownik
Nie jestem pewny ale wydaję mi się , że nie ma takiego buka. Z tego co wiem bukmacherzy respektują wyłącznie własne konta bankowe. Jaki dobry sposób na początek bez konta bankowego to kupno paysafecard. Te doładowania znajdziesz w większości miast na terenie Polski.

dawid1892 2,1K

dawid1892

Użytkownik
Praktycznie w każdym buku możesz robić depozyt poprzez przelew pocztowy ale potem możesz wypłacać jedynie na konta bankowe.

A 356

arminvanbuuren

Użytkownik
Wprowadzacie kolegę w błąd. Dużo o tym czytałem na tym i innych forach ???? Nie przelewaj kasy przez pocztę na buka. Wiesz gdzie ta kasa pójdzie ? Moim zdaniem będziesz miał same z tym problemy. Albo graj na konto znajomych,rodziców ale to bez sensu. Lepiej wpłać sobie tym paysafecard. Jak wygrasz jakąś sumkę to sobie konto w banku zrobisz i heja. Sam tak robiłem jak nie chciałem przez konto bankowe wpłacać albo go jeszcze nie miałem ;)

Do góry Bottom