>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Przelew na poczcie !?

sergiu 123

sergiu

Użytkownik
Witam,

Mam konto w mBanku jednak w moim mieście nie ma jeszcze wpłatomatów do tego banku i jestem zmuszony korzystać z innych banków lub poczty w razie przelewów, teraz gdy chce wpłacić np. 30 PLN na BAH w PKO muszę zapłacić, aż 10 PLN prowizji, na poczcie polskiej biorą tej prowizji 2,40 PLN. I tu nasuwa się moje pytanie - jak zrobię przelew na poczcie to dłużej będzie szła kasa na moje konto BAH ?

caim 1

caim

Użytkownik
Wpata na bah potrwa około 3 dni roboczych, chyba ze prześlesz skan wpłaty to potrwa to okolo 10minut(Opcja dostepna dopiero od drugiej wpłaty na konto). Nie wiem dokladnie jak z mBankem jest, ale prawdopodobnie potrwa to dluzej.

caim 1

caim

Użytkownik
Na poczcie uzupełniasz blankiecik do wpłaty, pani z okienka daje ci jego kopie. Wracasz do domu i skanujesz to co dostałeś. Nastepnie wysyłasz to do SUPPORTU BAH i po krotkim czasie kasa pojawia sie na koncie. Ale uwaga jesli jest to twoja pierwsza wpłata skan dowodu wpłaty jest bezużyteczny, dozuca ci kase na konto jesli juz kiedykolwiek je zasilałeś.

bananeq 0

bananeq

Forum VIP
To co Caim mówi to prawda ;)
Przynajmniej kiedyś tak było ????
Tylko mi nie wystarczył ten bloczek, tylko taka cała karta potwierdzjąca przelew, kosztowała mnie ona jakos 3 zł chyba ???? ale kasa była odrazu ;)

adi1026 0

adi1026

Użytkownik
No tak ale jak Sergiu wpłaca pierwszy raz na BAH to nic mu nie da te skanowanie bo dopiero któraś tam wpłata może być przyśpieszona wysłaniem skanu lub screena.

Do góry Bottom