>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Przelew na MB

N 3

norbis

Użytkownik
Witam, na wstępie powiem że nie posaidam własnego konta bankowego. Chciałbym wpłacić określoną kwotę na MB przelewen np z poczty, potem te pieniadze wpłacić do buka i ew. wygraną wypłacić też na MB.

Jak wygląda odbiór pięniedzy z MB jeżeli nie mam ich gdzie przelać?

pete1989 1,1K

pete1989

Użytkownik
Musisz mieć albo kartę MB z której będziesz mógł wypłacić albo konto bankowe.I nie jestem pewien czy zaakceptują przelew pocztowy jak formę wpłaty.

Otrzymane punkty reputacji: +2
N 3

norbis

Użytkownik
coby nie zakładać nowego tematu i nie zaśmiecać forum - jeżeli przeleję na Baha załóżny 10zł zwykłym przelewem to w jaki sposó będe mógł wypłącić ew. wygraną?

sylwek2012 1,1K

sylwek2012

Użytkownik
Chciałbym wpłacić określoną kwotę na MB przelewen np z poczty, potem te pieniadze wpłacić do buka i ew. wygraną wypłacić też na MB.
Jak wygląda odbiór pięniedzy z MB jeżeli nie mam ich gdzie przelać?
!!! ZAKAZ depozytów gotówkowych/ od stron trzecich !!! Z powodu regulacji prawnych przeciw praniu brudnych pieniędzy nie możemy akceptować depozytów gotówkowych lub przekazów bankowych realizowanych przez inne strony niż JAN KOWALSKI. Nie robimy wyjątków od tej reguły. Wszelkie koszty administracyjne i bankowe związane ze zwrotem płatności zostaną nałożone na stronę zapoczątkowującą takie płatności.
Nie próbuj nawet bo Ciekawe jak potem odzyskasz pieniądze, jeżeli by Ci się udało to pewnie potrwa to wieki.
czy mozna zrobic przekaz do innego uzytkownika na kwote ok 300-400 zł z niezweryfikowanego konta na zweryfikowane?
TAK

Otrzymane punkty reputacji: +1
Do góry Bottom