>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Przelew Moneybookers => mBank

M 0

mikesyney

Użytkownik
Hej,

chciałbym się zapytać czy istnieją takie osoby, które zajmują się przelewami z Moneybookers do mBanku?

mam na myśli kogoś, kto prześle mi kasę na mBank, a ja jemu taką samą kwotę lub kwotę z prowizją dla niego, na jego konto Moneybookers.

Chodzi o szybkie załatwienie przelewu. Pytam ponieważ zanim Moneybookers zweryfikuje konto to mijają wieki.

Z góry dziękuje za odpowiedzi

Pozdrawiam

M 0

mikesyney

Użytkownik
dokładnie to jakie mają być skany? dowód + rachunek za prąd? :p

napisałem do nich e-maila, ale od dwóch dni nie mam odpowiedzi. Nawet e-mail potwierdzający, że doszedł do nich mój e-mail, nie doszedł. Co się z nimi dzieje? ????

pozdrawiam,

przemoevil 283

przemoevil

Użytkownik
zależy jak im wysłałeś email.
Jeżeli że swojej skrzynki pocztowej to raczej nie odpiszą.
A jak z działu pomocy to powinni Ci odpisać.
Skan dowodu osobistego, prawa jazdy jeżeli takie masz, i rachunek z ostatni trzech miesięcy.

M 0

mariot

Użytkownik
Witam potrzebuje wplacic 20 euro na konto moneybookers znajomemu moglby mi ktos pomoc ;) prosze o kontakt

dzieki za pomoc

dwyane 37

dwyane

Użytkownik
Nikt o zdrowych zmysłach nie dokona przelewu ze swojego konta MoneyB na czyjeś konto bankowe, bo to skończy się zablokowaniem konta. Nikt nie zgodziłby się, bo to nie doszło by do skutku, na zasilenie swojego konta MoneyB pieniędzmi z konta bankowego osoby trzeciej.
Weryfikacja konta bankowego w MoneyB trwa do 7 dni roboczych maksymalnie i odbywa się to na zasadzie małego przelewu ze swojego konta bankowego na swoje konto MoneyB. Jest to alternatywny sposób dla weryfikacji polegającej na wysyłaniu dokumentu tożsamości, czy wyciągów bankowych, rachunków itd.
Z tego, co mi wiadomo, obsługa MoneyB niechętnie czyta polskie e-maile, bo ich nie rozumie.
Ogólnie takie przysługi przelewania komuś nieznajomemu środków z MoneyB do MoneyB uważam za idiotyczne, bo odbiorca może nie mieć zweryfikowanego konta MoneyB i wtedy blokują nie tylko konto odbiorcy ale i nadawcy.
Trzeba szczególnie uważać. MoneyB to bardzo wrażliwy system. Używam go tylko dla siebie. Środki wysyłam tylko do zaufanych mi kont/osób.

Do góry Bottom