>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Przelew między graczami.

G 0

gruubsky

Użytkownik
Witam.
Mam takie pytanie czy jest możliwość przelania pieniędzy na moneybookers między graczmi?
W sensie ja mając kase na koncie chciałbym ją przelać innemu użytkownikowi (na jego moneybookers) robił ktoś kiedyś takie coś?
Bo jest wyślij pieniądze i należy podać adres e-mail, dane osobowe i jaka kwota.
Wie ktoś coś?

przemoevil 283

przemoevil

Użytkownik
Witam.
Mam takie pytanie czy jest możliwość przelania pieniędzy na moneybookers między graczmi?
W sensie ja mając kase na koncie chciałbym ją przelać innemu użytkownikowi (na jego moneybookers) robił ktoś kiedyś takie coś?
Bo jest wyślij pieniądze i należy podać adres e-mail, dane osobowe i jaka kwota.
Wie ktoś coś?
tak. jest możliwość przelania szajsu komuś na email na MB.
podajesz adres @, kwotę, dane odbiorcy i wysyłasz.

sylwek2012 1,1K

sylwek2012

Użytkownik
Witam.
Wie ktoś coś?
No przecież po to jest moneybookers zeby przesyłac pieniedze pomiedzy ludźmi ;)

S 2,4K

soltysiao

Użytkownik
Witam.
Mam takie pytanie czy jest możliwość przelania pieniędzy na Moneybookers między graczmi?
W sensie ja mając kase na koncie chciałbym ją przelać innemu użytkownikowi (na jego Moneybookers) robił ktoś kiedyś takie coś?
Wie ktoś coś?
przeciez na tym im zalezy i z tego maja kase....
czy w mcdonaldzie mozna zjesc cheeseburgera i dokupic frytki ? cole tez moge?

Do góry Bottom