>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Przelanie kasy na bwin

S 0

sowa_12

Użytkownik
Witam czy mogę zrobić przelew do bwin (40 zł) z poczty lub np. banku pko (nie trzeba mieć założonego konta bankowego) podając oczywiście swoje dane tylko czy potem będę mógł je wypłacić na konto bankowe( bęe mół założyc dopiero za jakis czas

czerny1988 0

czerny1988

Użytkownik
Tak, możesz. Najlepiej jednak załóż sobie money bookers
(tu sie dowiesz o co chodzi ----&gt; MB )

Wpłać tam sobie z poczty (najlepiej jednak z jakiegoś banku, będzie dużo szybciej ) zebyś mógł tam sobie wypłacać, bo jeżeli nie masz konta, to wypłacać będziesz musiał na swoje MB, a żeby na nie wypłacać muszisz najpierw z niego wpłacić. Do tego powinno być szybciej ???? . Mam nadzieje że pomogłem.

pzdr czerny1988

S 0

sowa_12

Użytkownik
ale na MB trzeba zweryfikować konto a ja przez najbliższy czas nie będę go miał tzn będe miał jak będą widoczne efekty i przekonam pewną osobe :p

czerny1988 0

czerny1988

Użytkownik
nie trzeba nic weryfikować, bynajmniej ja nie musiałem. Może chodzi ci o weryfikacje konta MB... a to polega na wysłaniu kopi dowodu osobistego im na emial. Ale jeżeli w niedługim czasie założysz konto... to wpłać z jakiegoś banku i będzie ok. Jeżeli zaczynasz przygode z bukmacherką polecam bet365 na początek. Mają bonus 100 i wogóle świetny buk...

pzdr

S 0

sowa_12

Użytkownik
ale ja będe grał prawie zawsze na live a na bwin jest najwięcej ofert
ps. jednak wpłace z tej poczty (czy tez banku) nie chce mi sie bawić z MB :p

Do góry Bottom