>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Przekręty w tenisie!

maciekdmd 6

maciekdmd

Użytkownik
Bywa to jest turniej w Moskwie tu takie przekręty są normalne.

Jedna z niewielu osób miały pojęcie co tam się dzieje, ale została zbanowana wsumie nie wiem za co.

ester 87

ester

Użytkownik
Dzisiaj to przeczytałem i jestem w szoku!
http://sport.wp.pl/kat,1840,title,Dziwne-zachowanie-tenisistki-Skandal,wid,11616290,wiadomosc.html
Na zakładach live w ten sposób można zarobić fortunę!
Nie fortunę, a maksymalnie kilkadziesiąt tysięcy. I parę osób, które oglądało mecz, słyszało słowa papy W. i dały im wiary trochę kasy skubnęło.
Ale co ważne i pisałem już o tym w innym wątku. Nic nie wskazuje na to, by była to afera bukmacherska. Po prostu Wozniacki miała lekką kontuzję i z uwagi na zbliżający się turniej mistrzyń i tak zrezygnowała by z kolejnej rundy. Dlatego tata Piotr wymyślił, ze lepiej skreczować już teraz i pozwolić pograć jeszcze w turnieju reprezentantce gospodarzy Kremer. Czemu nie skreczowała od razu, tylko miała jeszcze grać 2 gemy? Nie wiem, może papa nie chciał, żeby były podejrzenia, że to dyrektywa prosto od niego, a nie rzeczywiste problemy zawodniczki.
Niestety nie pomyślał, że mikrofony tv są wszędobylskie i że jego słowa popłyną na cały świat. Wykazał się czyściutkim idiotyzmem. Nie wiem czy WTA wyciągnie jakieś konsekwencje, póki co się nie zanosi.
Aha, tylko proszę nie łącznie tej sytuacji z faktem, że turniej akurat jest w Moskwie, nie ma tu żadnej korelacji. Czysty przypadek spowodowany tym, że za tydzień podsumowanie sezonu w Doha, każdy myśli o wypoczynku, także i Wozniacki.
Mogła dograć mecz, zrezygnować potem z turnieju. Ale wymyśliła (a raczej tata), że odda mecz, żeby Kremer ku uciesze kibiców mogła tu jeszcze pograć. Wpakowała się przez to w bagno. Jak głęboko to się okaże na dniach.

I 1

icytower77

Użytkownik
Nie fortunę, a maksymalnie kilkadziesiąt tysięcy.
Chyba nie zdajesz sobie sprawy jak powazny to jest biznes:-D
Kilka lat temu na meczu Davydenki na betfair mafia mogła zarobić kilka milionów $
ale Betfair porobiło zwroty. To tylko najgłosniejszy przykład, który został wykryty ale... nic nikomu nie udowodniono. Wiele spotkań ktore stawiamy w tenisie jest ustawianych, tyle tylko ze bardzo nieliczni o tym wiedzą. Pomijam już tutaj pranie brudnych pieniędzy co jest jeszcze bardziej trudne do udowodnienia.

ester 87

ester

Użytkownik
Chyba nie zdajesz sobie sprawy jak powazny to jest biznes:-D
Kilka lat temu na meczu Davydenki na betfair mafia mogła zarobić kilka milionów $
ale Betfair porobiło zwroty. To tylko najgłosniejszy przykład, który został wykryty ale... nic nikomu nie udowodniono. Wiele spotkań ktore stawiamy w tenisie jest ustawianych, tyle tylko ze bardzo nieliczni o tym wiedzą. Pomijam już tutaj pranie brudnych pieniędzy co jest jeszcze bardziej trudne do udowodnienia.
Mówię o tym konkretnym przypadku. Miliony można zarabiać jeśli obrót rynku na danym spotkaniu na to pozwala.

B 0

barti

Użytkownik
Nie wiem jaki był kurs na live przed końcem, ale pewnie z 50.00. Wystarczy policzyć ile wychodzi z zainwestowanego tysiaka u 10 buków. Nie wiem czy główna wygrana w tym turnieju tyle wynosiła.

cajtodoro 0

cajtodoro

Użytkownik
barti, nie rozpędzaj się tak z tym inwestowaniem u 10 buków po kursie 50... Przy takim stanie meczu kurs 50 mógł być na BF i raczej nigdzie indziej, taki bwin ma jedne z najlepszych kursów przedmeczowych w meczu ze zdecydowanym faworytem - 1,01 do 11. Mniemam, że już po wygranym 4 gemie 2 seta nie tylko bwin zdjął kursy, weź tu teraz postaw... Oczywiście, ci którzy grali ten mecz na BF, wychwycili te słowa, mieli środki i nie bali się zaryzykować są dziś ładnie do przodu. Jeśli ktos taki jest, to gratuluje dobrego typu;)

ester 87

ester

Użytkownik
Nie wiem jaki był kurs na live przed końcem, ale pewnie z 50.00. Wystarczy policzyć ile wychodzi z zainwestowanego tysiaka u 10 buków. Nie wiem czy główna wygrana w tym turnieju tyle wynosiła.
Oj barti widać mało wiesz o graniu na live. Po pierwsze kursu 50 nigdzie (poza betfair) byś nie uświadczył, po drugie limit wygranej w zależności od buka waha się w zakładach na żywo między 1000 a około 5000zł. Tak więc możesz pomarzyć o stawianiu tysiaka przy tym hipotetycznym kursie 50. Żaden buk by Ci nie przyjął więcej niż 100-150zł.

B 0

barti

Użytkownik
Jest na świecie tylu buków, więc na pewno na takim przekręcie można dobrze zarobić. Nie trzeba nawet grać na live, gdzie rzeczywiście zapomniałem o limitach a ten kurs 50.00 to nie wiem skąd wziąłem.... chyba z wczorajszego spotkania Barcy z Rubinem ????

prof 83,8K

prof

Użytkownik
Oj barti widać mało wiesz o graniu na live. Po pierwsze kursu 50 nigdzie (poza betfair) byś nie uświadczył, po drugie limit wygranej w zależności od buka waha się w zakładach na żywo między 1000 a około 5000zł. Tak więc możesz pomarzyć o stawianiu tysiaka przy tym hipotetycznym kursie 50. Żaden buk by Ci nie przyjął więcej niż 100-150zł.
na bet365 raczej na bank kurs wynosil 100.00 ????

prof 83,8K

prof

Użytkownik
No way. Na zdarzenia dwudrogowe bet takich kursów nie daje

I przy okazji, bo walnąłem babola. Przecież to wszystko się działo w Luksemburgu.
wielekrotnie widzialem takie kursy wiec nie pisz ze nie daje bo daje

szeryf84 0

szeryf84

Użytkownik
http://www.youtube.com/watch?v=zjDdyjgtC6A

Mecz wozniacka-Kremer ,za cholere nie mogę sie wsłuchać co jej ojciec powiedział w 21 sekundzie tego filmiku cytat : &quot;podejdziesz do w...???

najlepsze jak zasłaniał twarz po to aby nie było słychać co jej mówi moim zdaniem to było ustawione widowisko
O lool! Niezle :-D

Kur... niedlugo nie bedzie na co stawiac u bukow :jezora: Na rozgrywki pod egida UEFA czyli LM i LE strach, liga polska kopana tym bardziej od dawna nie stawiam, a teraz doszedl moj ukochany tenis ehh Akurat tutaj dosc czesto stawiam i nie ukrywam sam jestem mocno zaangazowany w ta dyscypline sportu, trenuje tenis juz od 10 lat w klubie MKT, wiec jakies tam rozeznanie co do typow mam... Ale warto zauwazyc tez ze im blizej konca sezonu, zawodnicy i zawodniczki graja juz praktycznie o nic, oprocz kasy, wiec niespodzianek jakby wiecej :-D

Do góry Bottom