>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Przekaz pocztowy

banan23 150

banan23

Użytkownik
Witam, czy u bukmachera bet365 możliwa jest wpłata za pomocą przekazu pocztowego? Jeżeli nie, to u którego możliwy jest w/w sposób wpłaty?

banan23 150

banan23

Użytkownik
Karta paysafecard polega na kupowaniu takiego druczku o różnej wartości na którym jest kod pin, który to potem wpisujemy w pole wpłaty w bet365, tak? Ale gdzie idzie w takim razie ewentualna wypłata z buka?

banan23 150

banan23

Użytkownik
Josef, nie zrozumiałeś mnie. Wpłacam pieniądze na buka poprzez karte paysafecard gdzie nie podajemy żadnych danych osobowych, tylko kod pin. Czy w takim razie po rejestracji u buka trzeba będzie podać numer konta bankowego na które ma się odbyć wypłata? Bo skąd niby buk ma wiedzieć w jaki sposób wypłacić kasę skoro wpłacam ją nie podając żadnych danych ?

dawid1892 2,1K

dawid1892

Użytkownik
Czy w takim razie po rejestracji u buka trzeba będzie podać numer konta bankowego na które ma się odbyć wypłata?
Bez numeru konta to raczej nie da się zrobić wypłaty na konto... Chyba że o co innego Ci chodzi?

josef39 1,3K

josef39

Użytkownik
Skoro napisałem że na konto to myślałem że logiczne jest że musisz ten numer konta podać.Tak , musisz podać numer konta.

Otrzymane punkty reputacji: +1
Do góry Bottom