>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

przegrany zaklad

undertaker_tsw 2,1K

undertaker_tsw

Użytkownik
Kochani, wczoraj przez długi czas był zakład na mecz NBA Lakers Bulls, PAU Gasol 29pkt.Linia zawyżona o 10 pkt. Po jakimś czasie wróciła na 19 a około północy znowu wpadła 19.Zagralem więc under za 100zl licząc że wejdzie albo zakład będzie nie wazny.PAU rzucił 21pkt a pokazało mi kupon przegrany. Da się.coś z tym zrobić?

cinek7731 232

cinek7731

Użytkownik
Jezeli w momencie grania zakladu miales linie 29 to w najgorszym wypadku powinienes miec zwrot. Chyba ze podaczas akceptacji zakladu zmienili akurat linie na 19 i Ty wtedy to postawiles to wtedy lipa.

undertaker_tsw 2,1K

undertaker_tsw

Użytkownik
Mam screena wszystko jest w historii zakładów.Nic nie zmieniali ofert, do kiedy siedziałem na kompie to była linia 29. W historii mam PAU Gasol under 29 wynik 21 przegrany

L 147

luminat

Użytkownik
Na pewno był to zakład tylko na pkt, a nie pkt+asysty+zbiórki albo pkt+asysty, pkt+zbiórki. Jeśli tak, to pisz do supportu, pomyłki się zdarzają w rozliczeniach.

undertaker_tsw 2,1K

undertaker_tsw

Użytkownik
Było to zakład na punkty, nie było nic wiecej napisane. Zreszta Unibet nie ma chyba kombinowanych zakładow pkt+ zbiorki czy cos takiego. Jest osobno tylko na punkty, zbiorki i asysty. Rano w historii zakladow mialem przy wydarzeniu napisane suma punktow gracza a teraz przychodze z pracy,patrze i wyskoczylo pkt+ zbiorki.

egreg 942

egreg

Użytkownik
To podepnę się z podobnym problemem, postawiłem dzisiaj na live w 15 minucie meczu
&quot;Macabi Holon K. - Bnot Netanya K. under 1.5 bramki dla gości przy stanie 2:1. Mecz zakończył się 4:1 a zakład został rozliczony jako przegrany. Żeby jeszcze było dziwniej początkowo poprawnie rozliczono a po 40 minutach &quot;wypłatę anulowano&quot;. Wszędzie sprawdzam a wynik jak byk wisi że 4:1.
Bardzo to dziwne , napisałem do nich maila , ale do tej pory to sami powinni się chyba zreflektować że popełnili błąd... a może wynik jest jednak inny ? (kurs 1.45 i linia 1.5 na pewno nie były pomyłką buka)

Do góry Bottom