>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Przegrany kupon

G 0

godel

Użytkownik
wczoraj mialme 2 kupony na live mecz
1 był ze bedzie mniej niz 13 rzutów rożnych drugi ze więcej niż 13
rzutów bylo 14 i oba kupony sa przegrane...
ktos mial cos takiego ?

narosdz 46

narosdz

Forum VIP
Skoro rzutów rożnych było 13, a na kuponie masz 14 to napisz do supportu. Najlepiej wejdź na live chat, od razu ktoś się do Ciebie zgłosi i Ci pomoże wyjaśnić tą kwestię.

michaliv 9

michaliv

Użytkownik
Żeby nie zakładać nowego tematu, może mi tutaj ktoś pomoże. Oczywiście ja nie narzekam, a się cieszę ;] Puściłem, że Defoe strzeli pierwszego gola w meczu Tottenham - City i mecz zakończy się remisem. Remis faktycznie padł, ale bezbramkowy, a kupon został naliczony jako wygrany. ;] Może ja jakoś źle interpretuje ten zakład? Wie ktoś o co chodzi? Zakład postawiłem na bet365.

K 65

konji

Użytkownik
Witam, podobnie jak kolega wyżej nie chcę zakładać nowego tematu.
Wczoraj w trakcie trwania meczu tenisa stołowego postawiłem na to, że jeden z graczy wygra bieżącego gema (w zakładzie widniał wpis, że wygra 2. gema). Jako, że ich livescore nie pokazywał wówczas, który to jest gem, byłem przekonany, że stawiam na gema trwającego. Po kilku minutach okazało się, że trwający gem był gemem pierwszym, zaś drugiego mój gracz przegrał. 3 razy waliłem w chat, raz mi odpisali maila, że rozliczyli poprawnie, za drugim razem kobieta obiecała wysłać sprawę ponownie do traderów, ale odpowiedzi nie dostałem, a przed chwilą jakiś babsztyl mi powiedział, że &quot;to chyba pan nie wie jak się dany rynek obstawia&quot;. Bo rzekomo to ja mam wiedzieć, który to gem. Akceptuję to, że jest to inny gem, ale czemu został zatytułowany &quot;bieżącym&quot;?! Tylko o to się wku***am. Powiedzcie mi, czy mam prawo się dalej kłócić, czy odpuścić, bo nie mam racji?

bludek 367

bludek

Użytkownik
W takim wypadku nic nie zdziałasz.

Bukmacherzy różnie opisują zakłady, często w sposób mylący lub mało zrozumiały, ale to Ty musisz zorientować się w sytuacji, ponieważ to Ty ryzykujesz stratę pieniędzy. U wielu bukmacherów można stawiać właśnie dopiero na gema/seta, który rozpocznie się od 0:0, a nie na gema/seta trwającego.

Rozumiem, że możesz się czuć wprowadzony w błąd, ale w takich wypadkach bukmacherzy nie zwracają pieniędzy - ponieważ od razu znalazłoby się multum osób, które korzystałyby z tego (przegrany zakład = skarga na niezrozumiały opis zakładu i prośba o zwrot stawki). Babka z czatu miała sporo racji, to Ty musisz być pewny na co stawiasz (mogłaby być duża różnica kursów między zakładem w trakcie trwającego gema, a zakładem przy stanie 0:0).

W pewnym stopniu masz rację, bo czasem mam wrażenie, że opisy zakładów i np. regulaminy promocji tworzą analfabeci, którzy robią wszystko, żeby maksymalnie zagmatwać sytuację, ale to walka z wiatrakami i marne szanse na pieniądze.

K 65

konji

Użytkownik
Niestety masz rację. Specjalnie udałem się za trzecim razem na czat w nocy, żeby dopaść jakiegoś kolesia. Sensowna rozmowa, na nieszczęście zakończona fiaskiem. Koleś też stwierdził, że rozumie mój problem, ale nic na to nie może poradzić. No trudno, dzięki za wytłumaczenie.

Do góry Bottom