>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

przegrane (?) zaklady

A 0

amras-helyanwe

Użytkownik
witam, z gory przepraszam za brak polskich znakow, ale pisze z telefonu.
Przechodzac do sprawy: postawilem dzis duzo (jak na mnie) pieniedzy na mecz tenisa miedzy Baena - Majchrzak. Konkretnie na to, ze Baena wygra 2 set (90zl), i ze w 2 secie bedzie ponizej 12,5 gema(50zl). Nie wiem co dokladnie dzialo sie z meczem, w kazdym razie po sprawdzeniu na livescore, drugi set to 1:1 w gemach, i tyle. Nie wiem czy przelozono, odwolano czy ktos sie wycofal. W kazdym razie, moje zaklady zostale potraktowane jako &#39;przegrane&#39;.
I moje pytanie, czy mam szanse na zwrot pieniedzy? Myslalem, ze w przypadku przerwania meczu, kupony zostana rozliczone po kursie 1,00... A tu taka przykra niespodzianka, zalamka.

A 0

amras-helyanwe

Użytkownik
K Przepraszam za post pod postem, ale jeszcze jedna kwestia. Ten mecz przy stanie 1:1 zniknal z oferty live Bet365. Nie moglem obserwowac wynikow, dac innego zakladu ani nawet zakonczyc zakladu przed czasem (taka mozliwosc na bet365, ze mozna zakonczyc zaklad przed czasem, z kasa ustalona przez bukmachera. Wiecie o co chodzi). Po prostu nic, ten mecz wyparowal. Czy to moze byc podstawa do ewentualnych reklamacji czy cos? Bo, kurde, czuje sie troche pokrzywdzony, przegralem caly hajs jaki mialem. Chociaz 50% zwrotu, cokolwiek :/

P 60

provz

Użytkownik
witam cie. po prostu bet365 wycofał zakład live ze swojej oferty do czego ma pełne prawo. nie kazdy bukmacher daje ci mozliwosc zamkniecia zakładu przed czasem i nie zawsze w bet365 mozesz rozliczyc zakład przed czasem. wycofanie zakładu live nie moze byc podtsawa to zwrotu twoich pieniedzy a nawet tych 50%. nie bardzo rozumiem czemu czujesz sie pokrzywdzony, niestety ale sam wybrałes te 2bety i niestety nie weszły.

A 0

amras-helyanwe

Użytkownik
Na chlodno, rzeczywiscie. Wina tylko mojej glupoty i zachlannosci. Ale to po prostu zabolalo
Dziekuje za zainteresowanie i odpowiedzi. Pozdrawiam ????

Do góry Bottom