>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

przedziwna sytuacja

J 5

jastov

Użytkownik
Sytuacja wygląda następująco:
Na stronie mobilnej Betclic ,dokonałem depozytu telefonem komórkowym poprzez Ukash. Kartą o wartosci 20zł wplacilem 16 zł lecz po kilkunastu minutach kwoty tej nadal nie było na koncie. Pomyślałem ,że coś poszło nie tak więc poraz kolejny dokonałem depozytu - tyle samo. Sytuacja się powtórzyła i pieniędzy nie było na koncie. Sfrustrowany zaistniałą sytuacją ,postanowiłem wpłacić do innego buka. A tutaj zaskoczenie, na podanym kodzie pin nie ma już środków. Zapytałem w czacie betclica co się stalo z moją kasą,w kdpowiedzi usłyszałem ,że rzeczywiście depozyt został dokonany lecz z niewiadomych przyczyn został odrzucony w dodadku zaksięgowanp jedynie 16zł a reszta z 20zł czyli 4zł znikła. Do kilku godzin dostanę zwrot 16 zł na voucher ukash lecz co z pozostałą kwotą?

mistrzpawel 501

mistrzpawel

Użytkownik
Zrobiłeś błąd wpłacając 16 zł kuponem który ma nominał 20 zł. Jak masz kupon ukash musisz całą kwotę wpłacić a jeżeli nie zamierzasz całej wpłacać polecam ci skorzystać z strony ukash są tam narzędzia do podziału kuponów. W paysafecard jest inaczej nie trzeba dzielić i można dowolną część kuponu wpłacić aż do wykorzystania środków.

J 5

jastov

Użytkownik
Wczoraj konsultantka na czacie powiedziala mi ,ze pieniadze zostana zwrocone na karte ukash w ciagu najblizszych kilku godzin. Oczywiscie kasy nadal nie .Dzis koles na czacie mowi mi ze zwrot nastapi do 3 dni. Na szczescie pieniadze oddadza nie na konto lecz na karte ukash .To chyba jedyna taka firma na rynku gdzie takie sytuacje maja miejsce.

Otrzymane punkty reputacji: +3
mistrzpawel 501

mistrzpawel

Użytkownik
Nie jedyna firma a w każdej tak jest że ukash musisz cały kupon wpłacić wyjątkiem był bah gdzie kiedyś istniała opcja wpłacenia części kuponu a reszta co zostawała widniała w postaci kuponów w dziale konto gracza.

J 5

jastov

Użytkownik
Nie jedyna firma a w każdej tak jest że ukash musisz cały kupon wpłacić wyjątkiem był bah gdzie kiedyś istniała opcja wpłacenia części kuponu a reszta co zostawała widniała w postaci kuponów w dziale konto gracza.
Przeciez nie mam do nikogo pretensji o to ,ze reszta z wplaty nagle znikla. To tylko i wylacznie moja wina wynikajaca z braku wiedzy na temat platnosci poprzez ukash. Dziwi mnie tylko fakt iz na betclicu istnieje cos takiego jak odrzucenie wplaty. Nie widzialbym w tym nic zlego gdyby betclic nie pobieral kasy i nie kazal czekac 3 dni na zwrot.

K 0

kubbaaaa

Użytkownik
Jak dla mnie to najgorszy bukmacher z ktorego korzystalem, 2 dni temu wplacilem 20 zł z konta uzywajac przelewy24, pieniędzy dalej nie mam na koncie. Na chacie powiedzieli mi żebym wysłał potwierdzenie, co uczynilem wczoraj i dalej nic. Jak najszybciej chce zabrać z tamtąd pieniądze i zapomniec o tym booku. Nie polecam

B 52

blackwidow

Użytkownik
Na pewno będzie im przykro bo Twoje 20 PLN zabierzesz.
Nauczcie się, że Przelewy24 to pośrednik i nie musi, ani nie działa, idealnie. To, że kasa nie doszła na ich konto to w ogóle nie ich wina i nie mają z tym nic wspólnego. Wpłacasz przez P24 = ponosisz ryzyko, że kas anie wpłynie na czas, nei wpłynie w ogóle i zostanie cofnięta na Twoje konto.
Ale jak zabierzesz swój cenny depozyt to na pewno zrobi im się przykro i zwolnią szefa finansów lol...

Otrzymane punkty reputacji: +6
C 7

cokolwiek

Użytkownik
Jak dla mnie to najgorszy bukmacher z ktorego korzystalem, 2 dni temu wplacilem 20 zł z konta uzywajac przelewy24, pieniędzy dalej nie mam na koncie. Na chacie powiedzieli mi żebym wysłał potwierdzenie, co uczynilem wczoraj i dalej nic. Jak najszybciej chce zabrać z tamtąd pieniądze i zapomniec o tym booku. Nie polecam
najlepiej ipsac tam gdzie wplacales, czyli do P24.. przeciez im placisz prowizje...
http://www.przelewy24.pl/cms,13,kontakt.htm

Do góry Bottom