>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Przede wszystkim zachować rozsądek.

G 0

graczx87

Użytkownik
Po kolejnej z rzędu wtopie(czytaj stan konta pusty) trzeba było stuknąć pięścią w stół i powiedzieć dość tego, tak dalej być nie może!. Jak grać to umiejętnie bo nie sztuką przegrywać sztuką jest umiejętne gromadzenie kapitału. Dlatego teraz przed postawieniem każdego meczu będę wnikliwie go analizował aby wyłapać wszelkie możliwe zależności. Sporo jest przeróżnych aspektów które mają znaczenie przy doborze meczów i późniejszych ich rezultatów.
Przed ponowną grą zamierzam zrobić zestawienie pewnego schematu używanego w przedsiębiorczości ale mające także znaczenie w tym aspekcie. Mianowicie chodzi mi o analize SWOT.

Analiza SWOT – jedna z najpopularniejszych heurystycznych technik analitycznych, służąca do porządkowania informacji. Bywa stosowana we wszystkich obszarach planowania strategicznego jako uniwersalne narzędzie pierwszego etapu analizy strategicznej. Np. w naukach ekonomicznych jest stosowana do analizy wewnętrznego i zewnętrznego środowiska danej organizacji, (np. przedsiębiorstwa), analizy danego projektu, rozwiązania biznesowego itp.

Technika analityczna SWOT polega na posegregowaniu posiadanych informacji o danej sprawie na cztery grupy (cztery kategorie czynników strategicznych):
S (Strengths) – mocne strony: wszystko to co stanowi atut, przewagę, zaletę analizowanego obiektu,
W (Weaknesses) – słabe strony: wszystko to co stanowi słabość, barierę, wadę analizowanego obiektu,
O (Opportunities) – szanse: wszystko to co stwarza dla analizowanego obiektu szansę korzystnej zmiany,
T (Threats) – zagrożenia: wszystko to co stwarza dla analizowanego obiektu niebezpieczeństwo zmiany niekorzystnej
I wykorzystując ten miernik wartości zamierzam sporządzić własną analizę dotyczącą mojej gry w zakładach bukmacherskich
S(mocne strony) : Niewątpliwą moją mocną stroną jest zdolność do przewidywania nastepstw, szczególnie w zakładach na żywo gdzie potrafiłem w przeciągu niespełna 2 dni ze 100zł zrobic kilka setek, grając niskimi stawkami.
W(słabe strony): Niestety moją słabą stroną jest podpalanie się i chęć odegrania gdy przytrafia się czarna seria
O(szanse): Mam szansę w przeciągu trwających wakacji osiągnąć w sumie zadowalający zysk przy założeniu eliminacji słabych stron)
T(zagrożenia) Zagrożeniem jest kolejne wyzerowanie konta gdy znów będę popełniał te same błędy.
Nic, będę musiał sobie przyswoić jak najlepszy plan działania i grać umiejętnie by gra zaczęła przynosić realne i co najważniejsze stałe zyski.
Tyle na teraz.

G 0

graczx87

Użytkownik
Początkowy budżet 120j (wiem że mało ale na obecną chwilę nie chciałem wkładać więcej)

kupon

1.

Brazylia:Kolumbia handicap 0:2 2 1.30+ 2:1
Francja:Niemcy under 4.5 1.07+ 0:1
Federer:Raonić 1 1.35+ 1

Ako razem: 1.88 za 20j ewentualna wygrana 37.56j ✅ wygrana 37.56j

aktualny stan konta: 128,06j. Zysk z pierwszego dnia 8,06j

G 0

graczx87

Użytkownik
Moja dzisiejsza gra prócz kuponu przedmeczowego. Zagrałem kilka pozycji live

1.Francja:Niemcy over 1.5 1.80(postawiłem w 73min) zauważyłem napór Francuzów przeplatany z kontrami Niemców i pomyślałem czemu by tu nie zaryzykować. Poszło za 20j. Niestety -
2, 3.Mecz siatkówki Liga Swiatowa: Polska:Iran, najpierw postawilem po kursie 2.10 ze drugiego seta wygra Polska, goscie prowadzili 0:1, zobaczylem ze Iran dochodzi do glosu to postawilem ze to jednak oni wygraja tego seta kurs 2.40 i wiadomo ze obojetnie kto wygra tego seta bede mial zysk w przypadku gospodarzy 1,15j a w przypadku gosci 4,00j. Oba poszly za 10j i seta wygrala niestety Polska
4.Kto wygra mecz, dalem na Polske, kurs 1.60 za 10j, jednak mysle sobie poczekam do konca 3 seta Polska bedzie prowadzic 2:1 i kurs na Iran wzrosnie no i wzrosl do 4.35. Aby zrównowazyc, i niezaleznie od rozstrzygniecia odniesc zysk to postawilem na kurs gosci 4j. Co dalo mi odpowiednio w przypadku Polski zysk 2j w przypadku Iranu 3,40j. Niestety rowniez Polska
5.Ogladajac mecz Brazyli z kolumbia i widzac wynik 1:0 dla gospodarzy zdecydowalem sie w 25min postawic na to ze obie druzyny strzela, kurs 1.75. Mysle Kolumbia musi to strzelic, ale co ciekaw w drugiej polowie na 2:0 podwyzszyli gospodarze. Jednak w koncowych min dzieki rzutowi karnemu Kolumbia strzelila gola i tym samym upieklem obie pieczenie na jednym ogniu, bo i obie strzelily i wszedl handi z kuponu.
Podsumowanie dnia: Ogolnie dzien na plus, szkoda ze tylko minimalnie jednak zazwyczaj szybko tracilem kontrole nad budzetem i spadalem powoli nad dno a teraz juz po pierwszym dniu mam mala nadwyzke ????
P.s. Sorki za niepisanie polskimi znakami ale chwilowo klawiatura ma jakies problemy i trzeba bedzie ja podrasowac;)

G 0

graczx87

Użytkownik
Klawa naprawiona i można coś skrobnąć ???? Dziś skromnie.
Z racji dwuch poważnych luk w kadrze Brazyli na mecz z Niemcami, Thiago(kapitan) pauzuje za kartki, Neymar(gw żądło, motor napędowy) odniósł poważną kontuzje. Zdecydowałem się zagrać na Niemcy kurs 1.75 myślę że może spaść.
Tą rywalizację porównałbym do chwiejącego się pomnika(brazylia) i sprawnie działającej naoliwionej maszyny(Niemcy) wynik tej rywalizacji jest otwarty ale jednak uważam że to Kanclerze mają dużo większą szanse na końcowy sukces w postaci awansu do finału.
Reasumując
6. Brazylia:Niemcy awans 2 1.75, stawka 60j ew 105j
Oraz
na niespodziankę w meczu Argentyna:Belgia
Argentyna:Belgia awans 2 2.50 za 5j ew 12.50j.
Szczerze szanse Belgów oceniam tak na góra 60% ale z racji tego że kurs dobry to postanowiłem zagrać za grosze może wejdzie i będzie ok ????
Dziś możliwe że pogram na Iran w meczu z Polską, siatkówka. Nasza reprezentacja do dzisiejszego meczu przystąpi poważnie osłabiona brakiem Mariusza Wlazłego(kontuzja). Chodź Mariusz we wczorajszym meczu wiele nie pokazał to i tak jest to mocna strona Biało czerwonych. Jednak ten mecz jak już zdecyduję się zagrać to tylko live.

G 0

graczx87

Użytkownik
GŁUPOTA I JESZCZE RAZ GŁUPOTA!!
Taki wymowny tytuł powinien mieć ten mój dzisiejszy wpis. Znowu popełniłem te same błędy. Znów napalanie i przy czarnej seri ogromna chęć odegrania się w efekcie z 60j(drugie 60 postawiłem na to że Niemcy awansują do finału. ew 105j) zostało tylko 8j. Szczególnie podpaliłem się w meczu Holendrów z Kostaryką, najpierw że Holandia wygra w regulaminowym czasie, później że padnie przynajmniej jedna bramka w dogrywce a potem przy namowie kumpla(gramy razem, wspólny wkład) że Kostaryka awansuje po karnych. Później już pojedyńcze mecze lig południowo amerykańskich. Przemyślawszy sobie popełnione rażące błędy (miałem na to sporo czasu od rana) zdecydowałem się dziś grać tylko typy z różnych stron internetowych, cóż moje typy zawodzą i na razie nie ma po co ich stawiać. Mam nadzieję że chodź parę złotych uda się dziś zarobić.

G 0

graczx87

Użytkownik
PLAMA
Niestety po wczorajszym dniu przegrałem te 8j. Zostało mi już tylko czekać na awans Niemców do finału, który przyniesie mi 105j

G 0

graczx87

Użytkownik
JEST DOBRZE! ????

Udało się. Niemcy weszli do finału i weszło 105j. Chodź kilka godz przed meczem denerwowałem się i rozpatrywałem różne wizje. Na szczęście miałem nosa ????

Dziś jeszcze przed tym meczem zauważyłem na fewnym fanpagu bukmacherskim że jest duże prawdopodobieństwo na wygranie towarzyskiego meczu Bologny z Lens. Doładowałem konto 100j i zagrałem na 1 dnb oraz na samą 1. Udało sie weszło. Grałem jeszcze kilka meczów live, oraz na bramki rep Niemiec z wczorajszego meczu z Brazylią a było ich sporo oraz zrównoważyłem mecz sumer ligi NBA. Niezależnie od rozstrzygnięcia trwającego aktualnie meczu mam wygraną. Także położę się spać mając ponad 360j na koncie u buka;) .

Zdecydowałem się jeszcze przed pójściem spać postawić na żeńskiego kosza WNBA

Tulsa:Indiana 2.05 za 30j ew 61.50j✅ 76:78

G 0

graczx87

Użytkownik
Miła pobudka ????
A więc budzę się patrze na tel, wbijam livescore i widzę że Indiana wygrała ???? .
Później jeszcze zerknięcie na buka i 405j. Niebawem podam mecze które dziś będę grał.

G 0

graczx87

Użytkownik
Stan konta się powiększa.
Po wczorajszym dniu stan konta uległ zwiększeniu i obecnie wynosi 419j. Jednak nie podpalam się i biorę to na razie na chłodno, to jest jeszcze kropla w morzu i stać mnie na dużo więcej.
Jak do tego doszło:
Grałem m.in
Hradec:Bohemians 1 2:1 - o którym pisałem
zagrałem na mecz o superpuchar Polski , Zawisza DNB
i przy stanie 2:2 obstawiłem że panie jeszcze przynajmniej 1gol. Niedość że padł to jeszcze dla Zawiszy a więc 2 pieczenie na 1 ogniu.
Na remis w meczu Holandia:Argentyna(regularny czas gry)
Oraz fajny był 2 meczyki Sumer lige, przedsezon NBA:
Oklahoma:Indiana 2 - Oklachoma ma jakiś kryzys, podczas sumer lige wszystko narazie przegrywają.
Oraz Brooklyn Nets:philadelphia 2, postawiłem na live gdy Broklyn prowdadził 7 punktami, tak sobie postanowiłem, miałem przeczucie że gośćie wygrają ale na początku kurs na nich był za niski i miałem nadzieje że gospodarze odskoczą na livie i wtedy wzrośnie kursiwo na gości i tak też się stało;)
Ok były plusy ale niestety były także minusy wczorajszej gry:
Sporo tenisa na gemy i sety, wszedł tylko 1gem oraz postawione że padnie przynajmniej 1 bramka w dogrywce na Mś pomniędzy Holandią a Argentyną.
Niebawem wstawię mecze które gram dzisiaj.

G 0

graczx87

Użytkownik
Typy na dziś. Na razie tylko 3 typy z LE ale na pewno bedę jeszcze później aktualizował moją listę. Wszystko single.
- Birkirkara: Diosgyor 1 DNB 2.45 za 10j
-Jeglava:Rosenborg 1x 3.05 za 10j
-Koper:Celic under 2.5 4.20 za 10j ( a to z racji że zapewne over 2.5 bedzie dokładany do wielu kuponów aby podbić ako , myślę że tu będzie 1 góra 2 bramki)
-Siatkówka kobiet, Kazachstan:Japonia 1 3.80

G 0

graczx87

Użytkownik
Regres
Dwa ostatnie dni były progresywne z 360 zrobiło się 419j. Niestety po wczorajszym dniu stan konta stopniał do 210j. Trzeba będzie się troche nagimnastykować dzisiejszego aby odrobić przynajmniej część strat.
Typy LE na minus. Dość długo w &quot;rywalizacji sportowej&quot; w meczu Celica widniał zadowalający mnie rezultat under 2.5 jednak kiedy bardzo szybko zaczeli strzelć gracze Kopera wtedy postawiłem na over 4.5 a później na ver 6.5 niestety okazało się że padły tylko 4 gole. O głównie po tym meczu odnotowałem tą stratę po każdy z tych overów grałem po 20j razem 40. Dziś muszę trochę pomyśleć co postawię, na pewno będę też grał na żywo. Niebawem przedstawię spotkania które zagram.

G 0

graczx87

Użytkownik
Ostatnio gram praktycznie tylko livy, ale coś nie idzie. Dziś postawiłem na przedmeczowy typ na to że Brazylia zajmie 3 miejsce na Mś, kurs 1.65 za 20j ew 33j.

G 0

graczx87

Użytkownik
Padnij powstań
Idealnie do aktualnej mojej gry pasuje ten słynny tekst z reklamy powerade.
Niestety po bardzo głupiej grze wyzerowałem swoje konto.
Dziś dokonałem kolejnej wpłaty kwota 120j i teraz zamierzam zagrać bardziej rozsądnie, rozsądnie? zapewne wielu z was tak pomyśli, wiem ten temat nie ma na razie nic wspólnego z rozsądkiem ale dlatego tak nazwałem ten mój dziennik aby wpoić sobie ten tytuł do serca.
Jakie zamierzam poczynić zmiany:
Dziś zamierzam zagrać 5 typów.
-3 przedmeczowe i 2 live
-po niepowodzeniu zakładu na dany mecz na żywo nie podejmuję kolejne granie tego samego spotkania
-stawka każdego zdarzenia to 5j

G 0

graczx87

Użytkownik
Początkowy mały sukces a później kompromitacja.
Wcieliłem ten mój system(widoczny post wyżej) w życie i powiem szczerze że okazał się on sukcesem. Siadły dwa mecze live , nie zdecydowałem się zagrać w tym dniu 3 zakładów przedmeczowych. Do było dobre, jednak -przyjechał do mnie kumpel na weekend, wspominałem już że gramy razem(kasa wspólna) i znów te same błędy i wyzerowaliśmy konto.
Tak być nie może! i teraz wprowadzam już radykalne zmiany
-Wpłacam na konto 50j
-Gram każde zdarzenie za 5j aż nie dojdę do 100j później moją płaską stawką będzie 10j.
- Granie dziennie 4 typów , 2 zakłady przedmeczowe i 2 live.. Gram tylko jedną opcje dotyczącą jednego zdarzenia w zakładach na żywo
- Niezależnie od wyniku finansowego progres/regres kończę grę każdego dnia na 4
meczach.
-Gdy ugram 200j to wsadzam połowę z tego do banku.
Zamierzam trzymać się tych zasad i wierzę że osiągnę sukces ????

G 0

graczx87

Użytkownik
No to zaczynamy. Zrobiłem sobie trochę przerwy aby odpocząć. Dziś napełniłem konto i gramy ????
stan konta 50.00j 2 typy dziennie po 5j każdy i niezależnie od wyniku finansowego każdodniowa gra kończy się na dwóch zdarzeniach. Kursy obieram na min 2.00
dziś
1.Dinamo Mińsk:Cluj 1 2.30 ew 11.50
kolejnym dzisiejszym singlem będzie mecz na żywo, aktualnie wacham się czy nie postawić 2 na Ejsberg w meczu z Ruchem po 45min gry jest 0:0

G 0

graczx87

Użytkownik
Podsumowanie pierwszego dnia mojego systemu
efekt 1/2
Dinamo:Cluj 1 1:0✅
Ruch:Esbjerg over 0.5 goście 0:0⛔
Jak na pierwszy dzień to jest ok tyle że przez głupote zakończyłem dzisiejszy dzień tylko z 51.50j na koncie. Oznacza to że w dzisiejszym dniu zarobiłem tylko 1.50j.
Niepotrzebnie postawiłem co kolwiek w meczu Esbjerga. Ale po sprawdzeniu szybko statystyk zauważyłem że goście lubią strzelać w 2połowach nawet pod koniec meczu oraz gospodarze tracą bramki w 2połowach. Jednak nie przemawiało za Esbjergiem to że do połowy nie oddali strzału na bramkę jednak pomyślałem że mogą ukłuć Ruch w 2 połowie i z dobrą zaliczką odjechać do Dani. Za Ruchem nie przemawiał również fakt że bardzo słabo zaczęli rozgrywki ligowe, od dwóch porażek ze Sląskiem oraz z Górnikiem Łęczna. Za gośćmi przemawiał fakt iż liga Duńska jest mocniejsza od Polskiej i Ejsberg powinien jednak chodź bramkę strzelić.

G 0

graczx87

Użytkownik
Drugi dzień systemu
zakład przedmeczowy
2 liga zachód. Górnik Wałbrzych: Błękitni Stargard 2DNB 2.10 za 5j ew 10.50
Live równiez pograne
tenis: Goffin:Gonzales 2 2.10 ew 10.50

Do góry Bottom