>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Przeciągająca się upierdliwa weryfikacja...

hawiros 23

hawiros

Użytkownik
Założyłem konto, wysłałem skany dowodu, dwukrotnie, dodatkowo jeszcze raz na drugiego meila [email protected] . Zrobiłem to w czwartek i nic. Na czacie zapytałem o telefoniczną weryfikację, to powiedziano mi że nie załatwi to sprawy. Kpina. Wygrałem sporą sumkę i blokują mi możliwość wypłaty w ten sposób. A ja potrzebuję tych pieniędzy. Spotkał się ktoś z taką sytuacją? Ponadto na logikę: Dlaczego nie robią weryfikacji przed depozytem środków, a dopiero przed wypłatą? To jest chore. Dziki bukmacher, z którego się ulatniam po wypłacie.

D 20

devorious

Użytkownik
Ja tam miałem weryfikację od razu po założeniu konta. Po prostu na chat się spytaj kiedy zaakceptują skan dowodów? Mi z bet365 nawet list do domu przyszedł jednak uważam ich za najlepszego buka na rynku.

S 0

stemp

Użytkownik
Mi powiedziano , że weryfikacja trwa do 72godzin ,a w mailu z dokumentami trzeba wysłać swój login oraz 4cyfrowy kod bezpieczeństwa

Do góry Bottom